Superliga Romaniei Neluțu Varga nu vrea să mai audă de Cristi Manea. „A fost nesimțit!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Finanțatorul lui CFR Cluj a avut o declarație tranșantă în privința fotbalistului care tocmai s-a despărțit de formația ardeleană.Clubul CFR Cluj a anunțat, marți, încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a venit în Gruia în vara anului 2017, reușind să bifeze 230 de partide în care a îmbrăcat tricoul CFR-ului.

Cristin Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului ardelean, reușind să marcheze 10 goluri și să înregistreze alte 12 pase decisive pentru echipa clujenilor. De asemenea, Manea a obținut și titluri de Campion și Supercupe cu CFR Cluj. Totuși, se pare că relația acestuia cu patronul ardelenilor nu a rămas prea bună după ce părțile s-au separat.

„El a umblat cu fofârlica!”

Finanțatorul lui CFR Cluj a delcarat că i-a făcut „toate poftele” jucătorului, spunând că nu îl mai interesează niciun subiect despre Manea și aducând în discuție, totodată, eșecul fotbalistului de a nu se afla în lotul de 26 de jucători al ui Edi Iordănescu:

„Nu mă mai interesează Cristi Manea! A fost nesimțit. Eu nu mai am nevoie de el, nu îmi mai trebuie la CFR Cluj. Îl avem deja pe Armend Thaqi!

La câte am făcut eu pentru Manea, casă, masă… și el a umblat cu fofârlica! De fapt, eu cred că el n-are nicio ofertă, n-a prins nici lotul pentru EURO 2024.

În România, lui Cristi Manea nu poate să-i dea nimeni banii pe care i-a avut la CFR Cluj”, a declarat Neluțu Varga, pentru ProSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel