Superliga Romaniei Nemulțumirile lui Dan Petrescu privind lotul jucătorilor de la CFR Cluj

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul clujenilor nu este deloc mulțumit de lotul jucătorilor pe care îi are în prezent la echipă, urmând să consolideze formația în zilele care urmează.Petrescu: „Sunt foarte mulți jucători care nu vor rămâne”

Dan Petrescu a dezvăluit că se află într-un proces de selecție în ceea ce privește lotul echipei CFR Cluj: „Sunt foarte mulți jucători pe care nu îi cunosc, jucători care au fost împrumutați la alte echipe. Nu pot să spun că am echipa pe care mi-o doresc, sunt foarte mulți jucători care nu vor rămâne. Fac un fel de selecție acum.

„Nu este pregătirea ideală pe care mi-o doream. Pregătirea ideală e atunci când ai toți jucătorii pe care-i dorești. Mai sunt și jucători la echipa națională, doi la naționala României și unul la naționala Albaniei. Măcar ei joacă, îi vedem, sper să nu fie probleme fizice”, a mai spus antrenorul ardelenilor.

„Sper ca până plecăm să avem lotul complet”

„Bursucul” a mai spus că într-o săptămână speră că va întregi lotul în așa fel încât primele antrenamente să adune măcar 70% dintre toți jucătorii CFR-ului: „Sper ca vinerea viitoare, când vom pleca în cantonament, să am măcar lotul în proporție de 70%. Vor fi 4 meciuri amicale, multe schimbări. Deja au venit patru jucători, îmi doresc cel puțin încă patru sau cinci.

Sper ca până plecăm să avem lotul complet. Avem nevoie de jucători peste tot. Și în apărare, și la mijloc, și în atac. Avem nevoie de doi jucători de valoare pe post și de vreo 3-4 tineri care să ajute echipa”, a mai spus antrenorul formației CFR Cluj, citat de Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel