Superliga Romaniei Nemulţumirile lui Dan Şucu faţă de Daniel Niculae. "Băieţii buni nu sunt întotdeauna şi lideri buni"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dan Şucu, principalul acţionar al Rapidului, a spus ce l-a nemulţumit la Daniel Niculae de când a venit la club, dar a lăsat uşa deschisă unei colaborări în viitor cu deja fostul preşedinte al clubului. Daniel Niculae a fost preşedintele clubului Rapid până la 1 iunie. Conducerea a decis să nu îi mai prelungească acestuia contractului şi, în locul său, l-a adus pe Viorel Moldovan, fost jucător şi antrenor în Giuleşti. 

La conferinţa de prezentare a lui Viorel Moldovan, Dan Şucu a spus ce l-a nemulţumit la Daniel Niculae, dar a lăsat uşa deschisă pentru o posibilă colaborare în viitor. 

"Postul de preşedinte al Rapidului este unul extraordinar de important. După cum bine ştiţi, noi nu avem veleităţi de cunoscători ai problemelor tehnice, sportive. Nu avem o experienţă de vestiar sau de cunoaştere a acestor aspecte. Motiv pentru care ne bazăm, ca acţionari, pe oameni competenţi, dedicaţi şi integri. Am căutat, am avut un număr de persoane pe care le-am avut în vedere, a durat ceva timp până ne-am hotărât. Dar în clipa în care am decis lucrul acesta, am intrat în negocieri cu domnul Moldovan. Nici nu le pot numi negocieri, pentru că dânsul a acceptat din prima, am fost onoraţi că e pe aceeaşi lungime de undă cu noi. 

Aţi văzut în ultima vreme dorinţa noastră ca rapidiştii să afle primii ce contează pentru club direct de la club. 

Daniel Niculae este un băiat excepţional, a făcut foarte multe lucruri bune aici, şi sunt convins că va mai lucra împreună cu noi şi va face lucruri bune în continuare. Nu există o obişnuinţă a noastră să ne spălăm lucrurile în public. Singurul lucru pe care nu l-am considerat la locul lui este pentru un conducător, pentru cineva care conduce şi care trebuie să pună lucrurile la punct, diferenţa dintre un băiat bun şi un băiat corect. 

Un lider nu poate fi băiat bun. Trebuie să fie hotărât, decisiv, sever, şi să judece cu aceeaşi măsură, indiferent cine e în faţa lui. Fără parti-prix-uri, fără duşmănii, fără prietenii, pur şi simplu echilibrat. Băieţii buni nu sunt întotdeauna şi lideri buni", a declarat Dan Şucu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel