Fotbal international Neymar ar fi tatăl unei fetiţe de 10 ani. Mama copilei cere recunoaşterea paternităţii în instanţă şi o pensie alimentară de 32.000 dolari

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Brazilianul Neymar, legitimat la Al Hilal, ar fi tatăl unei copile de 10 ani, pe care însă nu o recunoaşte. 



O femeie de naţionalitate ungară a cerut în faţa unei instanţe din Brazilia recunoaşterea, prin intermediul unei analize ADN, a paternităţii fotbalistului brazilian Neymar pentru fiica sa de 10 ani, solicitând totodată o pensie lunară de 32.500 de dolari, conform avocatului acesteia, Angelo Carbone, citat de EFE.

Gabriella Gaspar, care locuieşte în Ungaria alături de fiica sa, a intentat săptămâna trecută o acţiune civilă la Tribunalul Familiei din Sao Paulo, după ce a încercat să ia legătura de mai multe ori cu jucătorul echipei saudite Al-Hilal şi cu familia acestuia.

Gabriella, care era model la acea vreme, l-a cunoscut pe fostul jucător al echipelor Santos, FC Barcelona şi Paris Saint-Germain la Santa Cruz de la Sierra, unde acesta disputa un meci cu naţionala Braziliei în compania Boliviei, la care femeia fusese invitată.

"A invitat-o să vadă meciul, s-a dus şi s-au cunoscut acolo", a afirmat avocatul, care a adăugat că ulterior cei doi au avut o relaţie pasageră, iar clienta sa a rămas însărcinată.

Timp de peste zece ani, femeia a încercat să-l contacteze pe Neymar, pe tatăl acestuia şi chiar pe sora starului brazilian, trimiţând o scrisoare inclusiv la Institutul Neymar, dar fără succes.

Avocatul a mai adăugat că dacă se va recunoaşte paternitatea, clienta sa solicită o pensie alimentară lunară de 32.500 de dolari, plus o restanţă de 4 milioane de dolari pentru cei zece ani în care a trebuit să se ocupe singură de întreţinerea minorei.

"Fata are nevoie de el şi îi este teamă. Toată lumea ştie că este fiica lui Neymar şi se teme să nu fie răpită", a mai precizat avocatul.

Atacantul-vedetă în vârstă de 31 de ani este în prezent în recuperare după ce s-a accidentat pe 17 octombrie, în meciul pierdut de naţionala Braziliei în faţa Uruguayului (0-2), la Montevideo, în preliminariile Cupei Mondiale 2026. El a fost evacuat pe targă de pe teren, fiind operat în luna noiembrie pentru o ruptură de ligamente încrucişate şi de menisc la genunchiul stâng. El are doi copii recunoscuţi, Davi Lucca şi Mavie, rodul relaţiilor sale cu influencera Carol Dantas, respectiv cu modelul Bruna Biancardi, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel