Fotbal international Neymar, cât mai aproape de revenire. Starea actuală de sănătate a fotbalistului brazilian

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Luna iulie a fost perioada anunțată inițial de către clubul saudit în ceea ce privește revenirea lui Neymar pe teren, dar se pare că recuperarea acestuia a mers mai bine decât se așteptau oficialii.



Neymar, aproape de revenire

Starul brazilian Neymar, care s-a transferat în vara anului trecut de la Paris Saint-Germain la Al-Hilal, în liga saudită de fotbal, a intrat în etapa finală a recuperării sale înaintea revenirii pe teren, după ce a suferit o ruptură de ligament încrucișat în luna octombrie, informează EFE.

Samer Al Shahrani, kinetoterapeut pentru leziuni articulare și musculare și apropiat al clubului Al-Hilal, a precizat pe contul său de pe rețeaua X că jucătorul sud-american a intrat în „cea mai importantă etapă a procesului de recuperare”, cu scopul de a-și întări mușchii pentru a putea începe ulterior faza antrenamentelor individuale.

Neymar a apărut în ultimele zile în videoclipuri și fotografii pe rețelele de socializare ale clubului saudit, în timp ce își continuă parcursul recuperării în sala de forță a clubului său.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by نادي الهلال السعودي (@alhilal)



Presa saudită a asigurat că Neymar se va întoarce pe teren în iulie 2024, odată cu începerea noului sezon, dar starea jucătorului s-a îmbunătățit mai repede decât se aștepta.

Selecționata Braziliei ar putea beneficia la rândul ei de revenirea lui Neymar, în condițiile în care urmează să participe la turneul Copa America, care va debuta în iunie, în Statele Unite.

Medicul Selecao, Rodrigo Lasmar, confirmase în declarații anterioare că starea lui Neymar se îmbunătățește, dar a precizat că se așteaptă ca atacantul să revină între lunile iulie și august.

Neymar a disputat doar cinci meciuri pentru Al-Hilal după sosirea sa de la PSG, în schimbul sumei de 90 de milioane de euro, înainte de a suferi accidentarea care i-a încheiat sezonul, în cursul meciului dintre Brazilia și Uruguay, din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel