Fotbal international Neymar s-a săturat deja de Arabia Saudită şi îşi pregăteşte revenirea la Santos, în Brazilia

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fotbalistul brazilian Neymar Junior vrea să revină la clubul care l-a format, Santos, după ce îşi încheie contractul în Arabia Saudită. 



Accidentat, brazilianul a asistat la prima manşă a finalei Campionatului Paulista, pe care Santos a câştigat-o cu 1-0 în faţa celor de la Palmeiras. La finalul partidei, acesta s-a dus în vestiarul lui Santos şi le-a transmis jucătorilor că şi-ar dori să se întoarcă la clubul care l-a format din 2025. 

Neymar este legitimat la Al-Hilal în Arabia Saudită şi mai are contract până în iunie 2025. Acesta a debutat la Santos, de unde a plecat în 2013 la FC Barcelona. După doar 4 ani în Catalunia, Neymar a făcut obiectul celui mai scump transfer din istorie. PSG a plătit în 2017 222 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Parc des Princes. Acolo s-a reunit cu fostul său coleg de la FC Barcelona, Lionel Messi, care a venit în Franţa în 2021. 

Numele lui Neymar a fost implicat în dosarul Dani Alves 

După ce tribunalul din Barcelona a decis că Dani Alves poate fi eliberat condiţionat, după plata unei cauţiuni de 1 milion de euro, s-a vorbit despre faptul că familia lui Neymar va fi cea care va achita suma întreagă. 

Numai că tatăl fotbalistului brazilian a negat vehement acest lucru. Neymar da Silva Santos a recunoscut în ianuarie că a plătit 150.000 de euro pentru a-l ajuta pe fostul fundaş la plata taxelor legale, cu câteva săptămâni înainte ca Dani Alves să fie condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare.

"Este de notorietate că, iniţial, l-am ajutat pe Dani Alves. Acum, când situaţia este diferită, iar justiţia spaniolă a decis deja pentru o condamnare, unii fac speculaţii şi încearcă să asocieze numele meu şi al fiului meu cu un subiect care nu mai este responsabilitatea noastră, asigură Neymar senior, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel