Superliga Romaniei Nici la Rapid, nici la FCSB. Variantă surpriză pentru transferul lui Marius Ştefănescu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Ştefănescu, atacantul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, are o variantă surpriză de transfer, după ce s-a vorbit mult de o posibilă mutare a sa la Rapid sau la FCSB. 



Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, spune că a primit informaţii conform cărora o echipă din MLS s-ar pregăti să facă o ofertă pentru jucător. 

”Noi discutăm cu el. Nu e nimic concret. Nu vreau să spun lucruri care nu sunt la locul lor, dar parcă mi-a spus un agent că cineva din America ar veni cu o ofertă.

Ar fi extraordinar dacă ar veni o ofertă din MLS. A plecat în vacanță între ghilimele, noi nu mai avem antrenamente acum. Ne întâlnim pe 10 iunie. Toată lumea are liber până atunci.”, a spus Laszlo Dioszegi la Liga Digisport. 

Marius Ştefănescu a declarat că vrea un transfer în străinătate 

"Vine perioada de transferuri, se poate întâmpla orice. Se vorbește de un an despre transferuri, dar eu aș vrea să fac un pas fie la o echipă care se bate la campionat, fie afară”, a declarat Ștefănescu înainte de finalul sezonului.

Întrebat direct despre FCSB, Ștefănescu a spus: ”De ce FCSB? De ce Rapid? Dacă vor face o ofertă.... Se va discuta, normal. Fiecare patron are dreptul de a-și spune părerea.

Ce să fac eu acum? Să mă pun rău cu patronul? Am discutat ceva cu dânsul, vom vedea”, a mai spus Ștefănescu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?