Superliga Romaniei Nicolae Cristescu, comentariu despre lipsa căpitanului giuleștenilor: „N-ai cum să îl scoți pe Săpunaru!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul patron al Rapidului a răspuns la întrebările privind lipsa prezenței din teren a căpitanului echipei alb-vișinii din partida Farul Constanța - Rapid București, de miercuri seară, încheiată cu 3-1 în favoarea formației lui Gică Hagi.



Parcursul de coșmar al Rapidului continuă

Rapid București a fost învinsă, în deplasarea la „Ovidiu” de miercuri seară, de către echipa lui Gică Hagi. Giuleștenii n-au înregistrat niciun succes în toate etapele din play-off, această partidă fiind al cincilea meci încheiat cu o înfrângere, care a dezamăgit fanii alb-vișinii, scor 3-1 pentru marinari. Singura partidă care nu s-a încheiat cu un eșec, ci cu o remiză, s-a realizat pe terenul celor de la FCSB, când tabela s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Rezultatul meciului din Constanța a determinat semne de întrebare și în privința primei echipe alese de actualul antrenor, Bogdan Lobonț, care nu a fost înțeleasă de mulți dintre analiștii de fotbal.

Nicolae Cristescu: „N-are nicio logică schimbarea asta!”

În același timp, și fostul patron al clubului de fotbal giuleștean a comentat schimbarea făcută de Lobonț, în meciul cu Farul, echipă în care nu s-a regăsit căpitanul formației, Cristi Săpunaru:

„Nu știu, am fost plecat azi-noapte, am venit pe la 3 dimineața...Nu știu ce să spun, poate a fost accidentat, răcit, bolnav. Până la urmă, e om de bază acolo, ține vestiarul.

E un om de care se ține cont părerea lui. E păcat de valoarea lui, de forța lui de a mobiliza oamenii. Nu cred că l-a scos din echipă!

Clar acum, dacă e să discutăm pe corecte, n-ai cum să îl scoți pe Săpunaru că are o vârstă și să îl bagi pe Dragoș Grigore care e ‘tăticul lui’. Sub nicio formă nu ăsta a fost motivul - vârsta lui Săpunaru. Deci n-are nicio logică schimbarea asta!”, a spus Nicolae Cristescu, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel