Superliga Romaniei Nicolae Dică a explicat de ce este "antrenor de o lună". Săgeţi către şefii echipelor din Liga 1

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Nicolae Dică este un adevărat globetrotter, antrenând mai multe echipe din Liga 1, însă la niciuna nu a reuşit să stea mai mult de câteva săptămâni. 



În acest sezon, Nicolae Dică a antrenat FC U 1948 Craiova pentru 5 etape, după care Adrian Mititelu l-a concediat, iar în primăvară a preluat-o pe FC Voluntari, pe care a antrenat-o doar şapte meciuri, fără să obţină vreo victorie. 

Înainte de aceste două echipe, Nicolae Dică o antrenase în Liga 1 pe CS Mioveni, între ianuarie 2023 şi aprilie 2023. 14 etape a rezistat pe banca argeşenilor Dică. 

Întrebat de ce antrenează doar câteva săptămâni pe la toate echipele, fără rezultate importante, Nicolae Dică arată cu degetul spre conducătorii din fotbalul românesc, pe care îi acuză că nu au răbdare. 

"Pentru că nu au oamenii încredere în ceea ce pot eu, nu au răbdare. Te pun astăzi şi vor rezultate de ieri”, a spus Nicolae Dică la Fanatik.

Dică a explicat de ce a plecat de la FC Voluntari 

"Am avut un antrenament lung. După antrenament, am avut o discuţie cu cei din conducere, mai aprinsă puţin, şi am decis că e mai bine să încheiem. E mai bine pentru club, să reuşească să îşi îndeplinească obiectivele. Eu aveam încredere că pot scoate echipa, dar am avut acea discuţie şi am considerat că e mai bine aşa. 

Eu simţeam anumite lucruri. Nu eram mulţumit că nu obţinusem nicio victorie din cele şase meciuri dinaintea celui cu U Cluj. Eram dezamăgit, dar eram încredere că putem să o scoatem. Ştiam că nu va fi uşor când m-am dus acolo, luasem o echipă într-un moment dificil, nu am făcut pregătirea de iarnă, nu am adus niciun jucător. Am încercat, ne-am dorit să reuşim. Din păcate, s-a încheiat contractul meu acolo, le doresc baftă celor de la Voluntari. 

Echipa a arătat bine la majoritatea jocurilor, doar că nu am reuşit să marcăm mai multe goluri din ocaziile pe care ni le-am creat. La fiecare joc ne-am creat cel puţin 3 ocazii mari, dar nu am marcat. Cred că am avut puţin ghinion. Puteam câştiga cu UTA, puteam câştiga la Craiova. Cu FCSB am avut 1-0 la pauză, puteam face 2-0 în prima repriză, apoi puteam să egalăm la 2. Nu am reuşit să facem asta. Au fost momente care nu au fost cu noroc pentru noi şi a contat foarte mult acest lucru", a mai declarat Nicolae Dică la Orange Sport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?