Echipa nationala Nicolae Stanciu, iritat după amicalul cu Bulgaria. „Majoritatea românilor sunt pretențioși”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Căpitanul „tricolorilor” vede aspectele pozitive din primul meci amical al naționalei României, dar știe că anumite lucruri trebuie puse la punct.



Naționalele de fotbal ale României și Bulgariei au terminat la egalitate, 0-0, marți seara, într-un meci amical jucat pe Stadionul „Steaua” din București, penultimul test al tricolorilor înaintea EURO 2024.

„Un penalty ratat, și? Și eu am ratat”

Nicolae Stanciu a răspuns întrebărilor de după meci, arătându-se vizibil supărat de faptul că așteptările oamenilor privind performanțele tricolorilor sunt mari, mai ales că partida de marți seara a reprezentat doar un duel de pregătire.

„Ne-am simțit bine să fim din nou împreună, ne doream să câștigăm, dar cel mai important e că suntem toți sănătoși. Mai sunt două săptămâni până la turneul final și avem timp să reglăm anumite lucruri.

(n.r.-'Trebuie să ne facem griji?') Griji, de ce? Păi te întreb și eu, îmi puneți niște întrebări... Un penalty ratat, și? Și eu am ratat, și Dennis a ratat. În 2016 am bătut 5-0 pe Georgia și credeați că o să câștigăm EURO.

Clar că trebuie să punem la punct anumite lucruri, dar de ce să vă faceți griji? În primul rând, nu credeați că ne calificăm. Acum o lună erau toți fericiți că mergem la EURO. Nu știu dacă sunt așteptările prea mari. Noi ne-am calificat și noi vom merge la EURO și vom reprezenta România.”

„Credeți că noi vrem să jucăm prost sau să nu jucăm bine?”

„Majoritatea românilor sunt pretențioși. Credeți că noi vrem să jucăm prost sau să nu jucăm bine? Sunt meciuri și meciuri. Vom vedea acolo cum vom fi. De problemele astea se ocupă selecționerul. Normal că a fost un test util, normal că nu a fost ușor să joci cu o echipă care nu luptă pentru nimic și încearcă de toate.

Logic că nu e Ucraina, iar la un turneu final sunt meciuri diferite, unde meciurile sunt închise. Vă amintiți meciul de deschidere cu Franța, unde au câștigat în minutul 90...

Normal că m-am speriat la faza cu Răzvan Marin pentru că nu am văzut ce s-a întâmplat. Toți jucătorii sunt importanți, avem nevoie ca toată lumea să fie sănătoasă”, a mai declarat Nicolae Stanciu după amicalul cu Bulgaria, citat de digisport.ro

CITEȘTE ȘI Edi Iordănescu, supărat de ratarea ocaziilor în România - Bulgaria. „La European mai mult de 2-3 ocazii nu vom avea”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?