Fotbal Nicu Grameni, crainicul dinamoviștilor, implicat într-un scandal de pedofilie. Ce spune Andrei Nicolescu

Data publicării:
Facebook Nicu Grameni
Facebook Nicu Grameni

După detaliile incredibile apărute în presă despre crainicul celor de la Dinamo București, administratorul special al clubului „alb-roșu” a oferit și primele declarații.



Grameni, poze indecente transmise unui minor 

„Justițiarul de Berceni”, prin intermediul canalului de YouTube, a publicat un videoclip în care prezintă cazul lui Nicu Grameni, fața acestuia fiindu-i blurată.

Nicu Grameni, crainicul formației Dinamo București, a fost prins în flagrant, încercând să se întâlnească cu un minor de doar 16 ani, cu care discutase în prealabil pe o aplicație dedicată persoanelor LGBTQ+, Grindr.

Crainicul a discutat cu adolescentul, neștiind că altcineva se află în spatele persoanei cu care întreprindea dialogul respectiv, după ca mai apoi să îi trimită și o serie de fotografii indecente copilului. De asemenea, el l-a invitat și la o întâlnire, într-un parc din Capitală, unde nu mică i-a fost mirarea să vadă că, de fapt, adolescentul de doar 16 ani nu exista, acesta fiind „Justițiarul de Berceni”.

„Să spunem că a fost o abordare greșită din partea mea. Nu trebuia să răspund la provocare. Nu trebuia să ies. Dar când am aflat că e fotbalist, chiar mi-a stârnit curiozitatea. Sunt extrem de pasionat.

Cum să nu complimentez corpul de fotbalist?! Când a murit Ekeng pe teren, l-am văzut de N ori și la antrenamente. Deși l-am văzut de N ori am zis ‘Doamne, ce atlet!’ Cum să nu apreciezi un corp de sportiv. Nu știu dacă am mai trimis poze cu penisul altor băieți. Băieți nu, la bărbați. Probabil că da.

(…) Vreți să faceți un caz din asta. Eu zic să mai analizați. (…) O rugăminte. Informați-vă întâi pe mine. Măcar... nu mai zic. Măcar nu o să aibă cu cine să discute, poate. Să plec de acasă. Sunt cerebral. Sunt dezamăgit, în primul rând, de mine. Nu aveam voie. Am o familie atât de frumoasă. Pun într-o postură proastă mulți oameni. Ok, am greșit! Copiii mei vor fi distruși. Anunțați-mă întâi pe mine să plec de acasă, că nu pot să mă uit în ochii copiilor”, a spus Nicu Grameni, potrivit Fanatik.

Andrei Nicolescu nu vrea să comenteze: „Nu vom mai colabora cu el”

Administratorul special al clubului Dinamo, Andrei Nicolescu, a comentat informațiile șocante apărute despre crainicul Nicu Grameni, afirmând că știe, într-adevăr, de existența acestui caz și că echipa nu va mai colabora cu el, până când situația nu se va cunoaște în integralitate.

„Am auzit și noi ceva, dar nu avem cum să comentăm. Fiecare își face alegerile în viață. Noi am colaborat punctual cu el, pentru că în acea poziție era un profesionist apreciat și în același timp un dinamovist.

âEvident că în condițiile din prezent, până nu se lămurește situația, nu vom mai colabora cu el”, a declarat Andrei Nicolescu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?