Fotbal international Nigeria îşi caută antrenor pe site-urile de locuri de muncă. Care sunt cerinţele pentru înlocuitorul lui Jose Peseiro, fost antrenor la Rapid

Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Jose Peseiro, fostul antrenor al Rapidului, a părăsit naţionala Nigeriei după finala Cupei Africii, pierdută în faţa Coastei de Fildeş. Acum, Federaţia Nigeriană a dat anunţ pe un site de locuri de muncă pentru a-şi găsi noul selecţioner. 



Oficialii fotbalului nigerian îşi doresc "un antrenor de fotbal pasionat şi cu experienţă", care să fie şi "un lider vizionar", conform anunţului de pe platforma Futbol Jobs. 

"Federaţia de fotbal din Nigeria caută un lider vizionar, care să preia frâiele echipei naţionale masculine de seniori, puternicii Super Vulturi. Aceasta este şansa ta de a conduce o echipă plină de istorie şi de a o ghida către o glorie şi mai mare pe scena internaţională. Eşti gata să răspunzi la apel?", scrie în debutul anunţului.

Viitorul selecţioner al Nigeriei trebuie să aibă "calificările necesară pentru conduce o echipă naţională", "experienţă de elită", "mentalitate de învingător" şi "cunoştinţe despre fotbalul african", "un atu major" pentru a înclina balanţa.

Nigerienii nu au specificat salariul viitorului antrenor al naţionalei, dar au menţionat că acestuia trebuie "să îi placă presiunea", dar şi să viseze "să îşi scrie numele în istoria fotbalului". 

Super Vulturii, aşa cum sunt supranumiţi nigerienii, au programate două meciuri amicale la finalul lunii martie, cu Ghana şi Mali. În luna iunie, încep meciurile preliminare pentru Cupa Mondială din 2026, cu Africa de Sud şi Benin, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel