Fotbal international Noi detalii despre viitorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma. Ioan Becali: „Seria A este altă mâncare de pește”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Giovanni Becali a oferit ultimele detalii despre negocierile întreprinse cu oficialii echipei de fotbal Parma, în privința fotbaliștilor români Dennis Man și Valentin Mihăilă.Giovanni Becali a dezvăluit detalii importante despre negocierile cu oficialii clubului, care au reușit, la finalul acestui sezon, accederea în Serie A. Impresarul a declarat că întreprinde multe runde de negocieri cu cei de la Parma, neajungând încă la un consens în ceea ce privește contractele internaționalilor români Dennis Man și Valentin Mihăilă. Totuși, Ioan Becali rămâne optimist de faptul că va obține în curând ceea ce își dorește pentru cei doi jucători.

Becali: „Sper să fie un pas înainte în viitorul jucătorilor”

„Am avut niște discuții, cred că este a patra sau a cincea întâlnire și s-ar putea să ajungem la un compromis. (n.r. - compromisul ar fi prelungirea contractelor până în 2027) Da, prelungirea contractelor celor doi jucători la Parma.

Urmează Seria A, în Seria A este altă mâncare de pește. Sper să fie un pas înainte în viitorul jucătorilor. Încă nu am închis, mai sunt mici reglări și sper să ajungem la un compromis. Dacă pleacă în momentul ăsta, depindem de Parma, mai au un an de contract.

Parma a făcut niște oferte bune pentru jucători, poate nu foarte bune, având în vedere că vin din Serie B. Le-a promis un contract adevărat de Seria A, dar sunt tineri. Au timp să arate cine sunt în primul an de zile, sunt în floarea vârstei”, a spus Giovanni Becali.

Giovanni Becali: „Antrenorul îi dorește”

De asemenea, Ioan Becali a mai explicat faptul că nivelul primei ligi de fotbal din Italia este extrem de competitiv, dar antrenorul celor de la Parma dorește ca cei doi români să rămână în formația nou promovată în Serie A.

„Nu pot să vorbesc despre cifre, sunt lucruri confidențiale, dar sunt contracte bune. Ei au și niște bonusuri în cazul în care echipa se clasează în primele 10. Nu mai spun de prime pentru cupele europene, nu îndrăznesc încă pentru că este o echipă în refacere.

Trebuie să se adapteze în Seria A, după care vor urma alte achiziții. Va fi puțin mai greu, dar și Serie B este un campionat foarte greu. Seria A e Seria A, îți dai seama că joci cu primele cinci care joacă în Champions League!

Îți dai seama ce campionat au, ei sunt în al patrulea an și jumătate la Parma. Antrenorul continuă și îi dorește, ne-am gândit și la o plecare în iarnă dacă nu ne înțelegem să rămânem. Sunt niște lucruri care au riscuri. Sunt niște președinți foarte bogați, pot să spună că nu mai semnăm, dar dacă vrei să pleci liber stai pe bancă.

Suntem în discuții de două luni. Băieții sunt conștienți că echipa s-a comportat bine cu ei, orașul îi iubește și antrenorul a insistat să rămână la echipă. Dacă se va întâmpla să prelungim, o să vorbim și de alte chestii care s-ar fi putut întâmpla. Sunt trei ani, cu opțiune pentru al patrulea, să vedem cum vor accepta”, a mai spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international

DC Media Group Audience
pixel