Stiri Noi probleme pentru Sandro Tonali. FA l-a acuzat că a plasat peste 50 de pariuri la începutul sezonului

Data publicării:
Instagram Sandro Tonali
Instagram Sandro Tonali

Continuă problemele pentru Sandro Tonali, mijlocaşul italian al lui Newcastle. Transferat în vară de la AC Milan, Tonali a fost suspendat 10 luni pentru că a jucat la pariuri. 



Acum, Football Association (FA) îl acuză pe fotbalistul italian că a pariat de 50 de ori la începutul sezonului, între 12 august şi 12 octombrie 2023. Sandro Tonali are timp până pe 5 aprilie să răspundă acestor acuzaţii, afirmă jurnalistul italian Fabrizio Romano. 

"Sandro este cooperant, răspunde mereu investigatorilor şi se bucură de sprijinul clubului. Dar, din cauză că vorbim de un proces în desfăşurare, Tonali şi clubul Newcastle nu pot oferi alte declaraţii", a transmis clubul englez. 

La finalul lunii octombrie 2023, Sandro Tonali a fost suspendat pentru 10 luni, pentru pariuri plasate în perioada în care era legitimat la AC Milan. 

În acelaşi dosar a fost suspendat şi Nicolo Fagioli, fotbalistul lui Juventus Torino. El a şi vorbit despre această situaţie, spre deosebire de Tonali. Ba mai mult, se pare că Sandro Tonali a fost cel care l-a îndemnat pe Fagioli să parieze pe site-uri ilegale. 

"Am încetat să dorm noaptea. Cu cât a trecut mai mult timp, cu atât datoria mă obseda mai mult. Sumele pe care le datoram au continuat să crească și m-am gândit că doar dacă continui să joc îi voi recupera. 'O să-ți rupem picioarele', mi-au spus ei Datoria a ajuns atât de mare încât chiar dacă aș fi câștigat la pariuri n-aș fi primit nimic, totul avea doar să se scadă din suma de bani pe care o datoram.

Un prieten apropiat, în timpul unei acțiuni la naționala Under 21, mi-a sugerat să joc pe un site ilegal. L-am văzut jucând și l-am întrebat ce face, mi-a spus că astfel nu lăsăm vreun semn, că nu putem fi prinși. Si m-a îndemnat să mă înregistrez pe site-ul cu pricina. Am pus primele pariuri pe evenimente de tenis si apoi de fotbal. Am pus pariuri pe site-uri ilegale, îmi aduc aminte de unul numit Betart și altul Icebet. Au fost și altele, dar nu nu-mi amintesc cum se numeau pentru că își schimbau numele în fiecare lună", a declarat atunci Fagioli. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel