Fotbal international Nottingham Forest, scandal în Premier League după meciul cu Everton. "Am avertizat că arbitrul VAR e fan Luton"

Data publicării:
Fotografie de la RF._.studio, Pexels
Fotografie de la RF._.studio, Pexels

Echipa engleză Nottingham Forest face scandal după meciul cu Everton, pierdut cu 2-0 în campionat. Aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare cu Luton Town, echipă în faţa căreia are un singur punct, Nottingham Forest spune că arbitrul VAR de la meciul cu Everton este fan Luton şi că nu a semnalat trei faze suspecte în timpul meciului. 



"Au fost trei decizii extrem de slabe. Trei penalty-uri nu ne-au fost acordate, iar asta nu putem accepta, pur şi simplu. Am avertizat Comisia de Arbitraj că arbitrul VAR este fan Luton încă dinainte de meci, dar nu l-au schimbat. Răbdarea noastră a fost testată de multe ori", au scris cei de la Nottingham pe X. 

La o zi distanţă, oficialii lui Nottingham au revenit cu clarificări. 

"Nottingham a depus o cerere formală pentru transmiterea în spaţiul public înregistrărilor audio dintre arbitri din meciul cu Everton, de pe Goodison Park. 

Clubul a cerut înregistrările audio pentru trei evenimente cheie din meci: atacul lui Ashley Young la Giovanni Reyna, în minutul 24, henţul lui Ashley Young din minutul 44 şi atacul lui Ashley Young asupra lui Callum Hudson-Odoi din minutul 56. 

Ne dorim să avem acces la audio şi la transcrierea conversaţiilor pentru transparenţă, şi pentru a ne asigura că integritatea sportului rămâne neatinsă", au scris englezii. 

Thomas Tuchel este pe lista lui Manchester United 

Antrenorul german ar fi favorit să o preia pe Manchester United din sezonul viitor. Sir James Ratcliffe, coproprietarul lui Manchester United, s-a interesat de situaţia lui Tuchel, în cazul în care actualul antrenor al grupării de pe Old Trafford, Erik ten Hag, va fi demis.

Tuchel se concentrează însă în prezent pe meciurile pe care Bayern le mai are de disputat până la finalul sezonului.

Tehnicianul german va pleca de pe Allianz Arena după un sezon în care echipa bavareză a fost eliminată în turul al doilea al Cupei Germaniei şi a cedat după unsprezece ani titlul de campioană în Bundesliga, care a revenit în premieră anul acesta formaţiei Bayer Leverkusen.

Ultima speranţă a lui Bayern Munchen este legată însă de Liga Campionilor, competiţie în care va înfrunta în semifinale echipa spaniolă Real Madrid.

Thomas Tuchel a precizat că nu se va răzgândi în privinţa plecării sale de la Bayern, în timp ce clubul munchenez îi caută în continuare un înlocuitor, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel