Fotbal Nou succes pentru gălățeni în Bănie! Oțelul bate acasă la FCU Craiova cu 2-1. Pericolul de retrogradare, tot mai aproape de olteni

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorii lui Dorinel Munteanu au făcut spectacol pe stadionul „Ion Oblemenco” în această după amiază, în partida cu elevii lui Nicolò Napoli. Oțelul Galați a reușit să câștige partida din cadrul etapei a doua din play-out-ul SuperLigii României. Acest meci înregistrează a treia înfrângere pentru olteni, în ultimele trei partide disputate cu dunărenii.



Oltenii nu trec de moldovenii de oțel

Meciul de astăzi, încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea gălățenilor, înregistrează o a treia înfrângere pentru olteni, în ultimele trei partide disputate cu elevii lui Dorinel Munteanu.

Gălățenii au deschis scorul prin lovitura de cap a căpitanului Cisotti, în minutul 17. Oțelul Galați a primit un penalty pe care același Cisotti l-a ratat în minutul 31. 

Craiovenii au egalat scorul prin Juan Bauza (min. 39), care a scăpat singur cu portarul, după ce a primit o pasă în adâncime de la Albu. Cu toate acestea, dunărenii au înscris din nou cu sprijinul lui Cisotti, care a bătut lovitura de corner, trimițând mingea în careu, acolo unde Ghiocel a recentrat către Cisse. Înaltul jucătorul a reușit, astfel, să trimită balonul cu călcâiul direct în poartă, înregistrând un gol spectaculos. 

După meciul de astăzi, moldovenii urcă pe poziția a treia în play-out, cu 23 de puncte, la doar două distanță de liderul „U” Cluj. De cealaltă parte, elevii lui Napoli au rămas pe locul 8, cu 16 puncte.

Echipele intate pe teren în meciul dintre FCU Craiova 1948 și Oțelul Galați:

FCU: R. Popa – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Achim, Dr. Albu – Dragu, Bauza, Van Durmen – Chițu

Rezerve: Gurău, Lekiatas, Kvakic, Marcarenhas, Blidar, Pop, Baeten, Sidibe, Bahassa, Ibrahim, Blănuță. 

Oțelul: Pap – Adăscăliței, Cisse, Ghiocel, Zhelev – Lameira, Zivulic, Teles – Maciel, Cisotti, Bodișteanu. Rezerve: Stoian, G. Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, Tănasă, Malle, Farcaș, Panait, S. Rus, Gaitan, Gomes Silva. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?