Superliga Romaniei Noua achiziție a lui FC Hermannstadt. Sibienii au transferat un atacant brazilian

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cu dorința de a ținti primele locuri în campionat, se realizează tot mai multe transferuri în SuperLiga României, FC Hermannstadt fiind una dintre echipele care își prezintă noul atacant.



Hermannstadt și-a luat atacant din Serie D

FC Hermannstadt a făcut transferul unui nou atacant, în vârstă de 26 de ani. Mateus Castro este un fotbalist brazilian și vine din a patra divizie de fotbal italiană, jucând 29 de meciuri în tricoul echipei Gravina, formație care a încheiat sezonul în a doua parte a clasamentului.

„Bine ai venit, Mateus Castro!

Mateus Castro este un atacant brazilian în vârstă de 26 de ani, care are o înălțime de 1,98 metri, având astfel ca principală calitate jocul aerian.

În sezonul anterior, Mateus a bifat 29 de meciuri în Serie D, a patra ligă din fotbalul italian, de unde a fost transferat în trecut și croatul Gabriel Debeljuh, care și-a lăsat amprenta la echipa noastră prin evoluțiile sale. Castro a evoluat pentru Gravina și a înscris 17 goluri și a oferit 3 assisturi în stagiunea 2023-2024.

Fotbalistul brazilian a semnat cu A.F.C. Hermannstadt pentru următoarele două sezoane din postura de jucător liber de contract.”, a fost mesajul celor de la FC Hermannstadt, pe pagina oficială de Facebook.

FC Hermannstadt se desparte de „Buty”, dar portarul rămâne la echipă

Clubul de fotbal din Sibiu a anunțat, marți, că înțelegerea contractuală cu Mihai Butean va lua sfârșit la finalul lunii mai.

„Mulțumim, Mihai Butean! 

A.F.C. Hermannstadt și Mihai Butean au stabilit de comun acord și în condiții amiabile să rezilieze înțelegerea contractuală în data de 31 mai. Rezilierea vine la solicitarea directă a fotbalistului în această privință, întrucât contractul acestuia cu FCH expira la sfârșitul lunii viitoare.

Îi dorim mult succes lui Buty în noile provocări pe care i le va impune cariera!”, a anunțat clubul de fotbal sibian, pe pagina oficială de Facebook.

Pe de altă parte, portarul sibienilor va rămâne în echipa lui FC Hermannstadt. Cătălin Căbuz a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane cu formația sibiană.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?