Superliga Romaniei Noua eră a Rapidului cu Lennon înseamnă un nou început fără Angelescu? Detaliile relației cu Șucu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa Rapid București trece prin multiple schimbări după finalul actualului sezon, dar mutările lui Dan Șucu par că vizează și alți oameni ai clubului.



Șucu face schimbări de unul singur la Rapid

După ce actualul sezon al SuperLigii s-a încheiat, Dan Șucu a început să aducă modificări în toate departamentele clubului giuleștean, fiind schimbați antrenorul principal, antrenorul secund, dar și preparatorul fizic. Mai mult decât atât, Daniel Sandu a preluat funcția de director sportiv al clubului, Rapidul despărțindu-se de Daniel Niculae, care este urmărit penal.

Pare că schimbarea din cadrul clubului din Giulești ar fi determinată doar de către acționarul majoritar, Dan Șucu, fără ca Victor Angelescu, în calitate de acționar minoritar, să facă parte din grupul de decizie.

Dan Filoti a dezvăluit că la nivelul conducerii clubului alb-vișiniu există mari probleme, creându-se zvonul potrivit căruia Victor Angelescu este tentat să se retragă.

„Rapid, în stil britanic. Cu Neil Lennon și toate lucrurile care derivă. A venit un antrenor secund, cu CV interesant, un preparator fizic, trecut pe la naționala Irlandei.

Foarte multe lucruri se întâmplă la nivel tehnic, dar sunt anumite persoane din anturajul Rapidului, chiar și din rândul sponsorilor, care sunt un pic îngrijorate de ce se întâmplă la cel mai înalt nivel.

Victor Angelescu a fost la prezentarea lui Lennon, alături de Daniel Sandu, directorul sportiv al clubului. Între timp, a fost numit și un director executiv la Rapid, dar au apărut informații conform cărora relația dintre Victor Angelescu și Dan Șucu, mai ales după îndepărtarea lui Daniel Niculae, n-ar fi la fel de apropiată, chiar dacă a apărut la această conferință de presă.

S-a speculat pe limbaj verbal, non-verbal, s-a dat mâna, cine cu cine a dat mâna, cert este că Victor Angelescu s-ar putea chiar să se retragă de la Rapid”, a spus Dan Filoti, la Liga DigiSport.

„Comunicatele din ultima vreme certifică aceste probleme de acolo”

Jurnalistul a mai dezvăluit că Dan Șucu ar fi devenit singura persoană care ia deciziile la clubul din Giulești: „A cam luat pe cont propriu tot ce se întâmplă la Rapid, de la meciul cu FCSB, acel 4-0.

Menținerea lui Bogdan Lobonț ca antrenor principal, apoi menținerea lui în staff și după aceea sunt argumente în acest sens... Apoi o discuție la Constanța, mai contondentă... și comunicatele din ultima vreme certifică aceste probleme de acolo”, a mai declarat Filoti.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?