Superliga Romaniei Nouă plecare din echipa giuleștenilor. Ce jucător a reziliat contractul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal Rapid București a anunțat oficial despărțirea de încă un jucător al formației, în procesul complex de schimbări prin care trece gruparea giuleșteană.



Soni, următorul jucător care pleacă din Giulești

Contractul dintre clubul de fotbal Rapid București și Kévin Soni a luat sfârșit de comun acord, după numai șase partide jucate în tricoul alb-vișiniu.

Atacantul camerunez a venit la echipa din Giulești în luna septembrie a anului trecut, bifând cinci meciuri în campionat și unul în Cupa României, fără să înscrie.

La începutul anului, Soni a fost împrumutat în prima ligă israeliană, la Hapoel Ierusalim. Pentru Hapoel, el a marcat un gol în șapte meciuri. Singura reușită a lui Soni pentru Rapid a venit în „amicalul” contra lui CS Tunari (4-2), din noiembrie 2023.

Dragoș Grigore, primul plecat de la „noul Rapid”

Dragoș Grigore a fost primul jucător anunțat de către clubul giuleștean că va părăsi echipa Rapidului, după 65 de meciuri disputate în tricoul alb-vișiniu. 

Fotbalistul de 37 de ani a venit la Rapid în vara anului 2021, odată cu promovarea clubului în SuperLiga României. Acesta a marcat de trei ori în cele 65 de partide jucate. În ultima stagiune, Dragoș a bifat patru apariții pentru Rapid, trei în SuperLigă și una în Cupa

De asemenea, și Dumitru Hotoboc a semnat un contract cu FC Rapid, urmând să ocupe funcția de antrenor de portari al echipei. În vârstă de 45 de ani, Dumitru i-a pregătit în sezonul trecut pe goalkeeperii lui FC Voluntari, după ce a mai antrenat la FC Argeș (2017-2019), Chindia Târgoviște (2019-2023) și Universitatea Cluj (2023).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?