Superliga Romaniei Noul antrenor al celor de la FC Botoşani va fi anunţat peste 2 zile. Valeriu Iftime vrea şi transferuri

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani, afirmă că noul antrenor al echipei va fi anunţat în cel mult două zile. Ulterior, se va trece la transferuri, pentru ca echipa să nu retrogradeze. "Vă urez tuturor un Crăciun fericit!

Vă urez de asemenea și mă rog să fim mai iubitori, mai iertători, mai milostivi și să nădăjduim că împreună putem construi o lume cel puțin la fel de bună precum cea în care trăim, dacă nu mai bună!

Pentru cei care iubesc și care prețuiesc FC Botoșani, îmi pare nespus de rău că anul acesta v-am dezamăgit. Mi-ați trimis foarte multe mesaje, le-am citit, n-am răspuns la fiecare pentru că nu-i meseria mea să fac asta, dar să știți că țin cont de tot ceea ce îmi spuneți. Caut acum și sper să găsesc un antrenor care cred că o să vă placă. În două zile o să-l și anunțăm. După care o să mai fac niște transferuri de fotbaliști și vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua.

Să fiți convinși că avem încă foarte multe lucruri de spus! Adică avem speranță, avem argumente și avem toate instrumentele necesare pentru a lupta și pentru a face fotbal la Botoșani! Nu doar așa, ca să respectăm competiția, cum se spune, ci ca să arătăm că la Botoșani fotbalul nu e deloc un subiect care trebuie uitat!

Vă garantez că, împreună cu asociații mei, caut cele mai bune soluții și sper din toată inima că le voi și găsi!

Noi, cei din grupul Elsaco, nu ne dăm deoparte, muncim, insistăm și sper ca la un moment dat chiar să avem o imensă bucurie!

Vă spun din nou Crăciun fericit, inimă bună și gând curat!", a scris finanţatorul celor de la FC Botoşani pe Facebook. 

FC Botoşani a obţinut o singură victorie în campionat, 2-0 cu Oţelul Galaţi, chiar etapa precedentă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel