Turnee ATP Novak Djokovic, de nerecunoscut la Foro Italico. Sârbul este învins clar de Alejandro Tabilo

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Liderul mondial al tenisului masculin a părut că nu se află în apele sale în cadrul celui de-al treilea tur al turneului ATP Masters 1000 de la Roma. Sârbul s-a înclinat rapid în fața adversarului său, scor 6-2 6-3.



Nole, afectat de lovitura la cap?

Novak Djokovic (1 ATP) a fost învins de chilianul Alejandro Tabilo (32 ATP), în turul al treilea de la Roma, scor 6-2 6-3. Sud-americanul a avut nevoie de doar o oră și opt minute pentru a trece de sârb, într-un meci în care liderul mondial nu a arătat deloc bine. Djokovic a produs nu mai puțin de 22 de erori neforțate, la egalitate cu punctele direct câștigate de adversarul său. 

Internauții deja au început să dezbată nivelul slab arătat de sârb în meciul de duminică, el fiind implicat într-un incident neplăcut, vineri seară. Acesta a fost lovit din greșeală de sticla cu apă a unui spectator, după meciul din turul al doilea, câștigat în fața francezului Corentin Moutet (83 ATP).

Considerat mai întâi un incident voluntar, imaginile dintr-un alt unghi ale momentului au deslușit misterul întâmplării de după partida câștigată de Nole. Se pare că sticla cu apă a unui spectator a alunecat din ghiozdan și nu a fost aruncată din tribune. Tenismenul dădea asigurări că se simte bine după incident, pe rețeaua X, și că va putea juca următorul său meci, împotriva chilianului Tabilo.

„Vă mulțumesc pentru mesajele voastre de îngrijorare pentru mine. A fost un accident și sunt bine, mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheață (pe cap). Ne vedem duminică”, scria sârbul într-un mesaj publicat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. 

Novak Djokovic nu a reușit să câștige niciun titlu în anul 2024, lucru neobișnuit în cariera sa. Sârbul cunoștea succesul rapid, în primele luni ale anului, câștigând de 10 ori turneul de Mare Șlem din Australia.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?