Grand Slam Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros. Adversarul său din sferturi va merge direct în semifinale

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Novak Djokovic a anunţat că se retrage de la Roland Garros, din cauza unei accidentări la genunchi. Leziunea s-a agravat în timpul meciului cu Francisco Cerundolo de luni, câştigat de sârb în cinci seturi. 
"Din cauza unui rupturi de menisc medial la genunchiul drept (descoperită în timpul unei scanări RMN efectuate astăzi), Novak Djokovic, care urma să joace mâine în sferturile de finală împotriva lui Casper Ruud, a fost forţat să se retragă de la turneul de la Roland Garros", au indicat organizatorii într-un comunicat.

Norvegianul Ruud, cap de serie numărul 7, a obţinut astfel calificarea în semifinale.

După ce Djokovic s-a retras de la Roland Garros, italianul Jannik Sinner este sigur că va fi noul lider mondial.

Luni seara, Djokovic, care viza al 25-lea titlu de Grand Slam la Paris, a explicat după victoria sa cu 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3 împotriva lui Cerundolo că s-a accidentat când a alunecat în setul doi.

"În ultimele săptămâni, am avut o mică jenă la genunchiul drept, dar nici vorbă de o accidentare îngrijorătoare. Am jucat la nişte turnee cu această problemă şi nu s-a întâmplat nimic până astăzi. Dar în al treilea ghem din setul doi, am alunecat şi asta mi-a afectat genunchiul", a spus sârbul.

"Nu ştiu ce se va întâmpla mâine sau poimâine şi nici dacă voi putea să intru pe teren şi să joc", a avertizat el, precizând că a putut termina meciul datorită antiinflamatoarelor, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Grand Slam
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel