Turnee ATP Novak Djokovic se desparte de Goran Ivanisevic după 6 ani

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Chiar tenismenul sârb a făcut anunţul despărţirii, însă a anunţat că vor rămâne prieteni. 



"Goran și cu mine am decis să nu mai lucrăm împreună în urmă cu câteva zile. Chimia noastră pe teren a avut suișuri și coborâșuri, dar prietenia noastră a fost întotdeauna solidă ca piatra", a scris Djokovic pe Instagram. 

Djokovic a scris şi câteva rânduri despre colaborarea avută cu Goran Ivanisevic 

”Îmi amintesc clar momentul în care l-am invitat pe Goran să facă parte din echipa mea. Era în 2018, iar Marian (n.r Vajda) și cu mine căutam să inovăm și să aducem puțină magie de servire în duo-ul nostru. De fapt, nu numai că am adus serviciul, ci și multe râsete, distracție, clasări pe locul 1 la sfârșitul anului, realizări record și încă 12 Grand Slam-uri (și câteva finale) la număr de atunci. Am menționat și un pic de dramă?”, a mai scris sârbul. 

Ivanisevic a spus de mai multe ori că e pregătit să lucreze cu temperamentul lui Djokovic 

"Este mai ușor pentru mine, pentru că venim din această zonă. Înțeleg multe dintre lucrurile pe care le face și sunt pregătit din timp pentru ele. Am făcut și eu câte ceva, dar acum, ca antrenor, trebuie să fiu mai calm și mai cumpătat. Pe teren, oamenii mă vedeau ca pe un sălbatic sau semisălbatic, dar în afara terenului sunt cu totul atlfel. Sunt destul de calm. Nimeni nu credea că pot deveni un antrenor bun.

Trebuie să știi cum să-ți îngropi ego-ul. Tu nu mai contezi. Jucătorul este important. Nu este ușor să îl motivezi pe Novak Djokovic pentru că a câștigat deja totul, dar avem o cale. De multe ori nu suntem de acord, dar este un lucru bun că ne 'certăm' pe teren. Îmi place această meserie. Această meserie poate fi făcută doar dacă o iubești și dacă ai sprijinul familiei tale. Dacă nu știi cum să faci față stresului, care este mereu prezent, atunci nu te vei descurca", a adăugat Ivanisevic.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?