Superliga Romaniei Număr uriaș de bilete cumpărate la meciul Dinamo - Csikszereda. Mesajul clubului dinamovist

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Aproape 15.000 de bilete au fost achiziționate, în primele 24 de ore de la punerea lor în vânzare, de către suporterii alb-roșii, pentru barajul de menținere a echipei Dinamo în SuperLiga.Mii de bilete achiziționate pentru a-i susține pe „câinii roșii”

În primele 24 de ore de la punerea în vânzare a biletelor pentru barajul lui Dinamo cu Csikszereda Miercurea Ciuc, s-au achiziționat nu mai puțin de 14.548 tichete. Informațiile au fost date publicității chiar de către clubul dinamovist, suporterii fiind dornici să susțină echipa alb-roșie la meciul de baraj pentru menținere/promovare în SuperLiga.

„Biletele pentru cel mai așteptat meci al acestui sezon, Dinamo vs Csikszereda în prima manșă a barajului de menținere în SuperLigă, au fost puse în vânzare pe 14 mai, de ziua clubului, la ora 18:00.

În primele 24 de ore au fost achiziționate 14.548 bilete prin platforma oficială de ticketing Bilete.ro. Cifra oficială nu reprezintă și abonamentele emise pentru acest sezon competițional.

Cele 2.588 de abonamente Dinamo sunt VALABILE la meciul programat luni, 20 mai, la ora 20:00, pe Arena Națională. Primul inel în PCH, primele două inele la Tribuna 2 și inelul 2 de la Tribuna 1 sunt SOLD-OUT.

S-a deschis inelul 3 la PCH și la Tribuna 2.”, a fost mesajul clubului Dinamo București.

Dinamo București și FC Botoșani joacă meciurile de baraj cu cele două reprezentante ale diviziei secunde, CS Mioveni, respectiv Csikszereda Miercurea Ciuc.

Echipa de fotbal FC Botoșani o va întâlni pe teren propriu pe CS Mioveni, iar Dinamo București pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în prima manșă a barajelor pentru menținerea/promovarea în SuperLigă, conform tragerii la sorți care a avut loc la sediul Federației Române de Fotbal.

Partida dintre Dinamo și Csikszereda este programată pentru data de 20 mai, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Clasamentul play-out-ului SuperLigii:

1. UTA Arad, 37 de puncte

2. Oțelul Galați, 36 de puncte

3. FC Hermannstadt, 34 de puncte 

4. Universitatea Cluj, 33 de puncte

5. Petrolul Ploiești, 29 de puncte

6. Poli Iași, 27 de puncte

7. Dinamo București, 25 de puncte (joacă în meciurile de baraj)

8. FC Botoșani, 25 de puncte (joacă în meciurile de baraj)

9. FC Voluntari, 24 de puncte (retrogradată în Liga 2)

10. FC U Craiova, 22 de puncte (retrogradată în Liga 2)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel