Jocurile Olimpice Numărul trei mondial la dublu al tenisului feminin, OUT de la Jocurile Olimpice de la Paris! Ce a pățit sportiva

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Storm Hunter a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, prin care și-a anunțat fanii de verdictul dur dat de medici în ceea ce privește accidentarea de la picior.



Visul de a participa la JO 2024, spulberat

Jucătoarea australiană de tenis Storm Hunter, numărul trei mondial la dublu, a suferit joi o ruptură a tendonului lui Ahile în timpul unui antrenament, punând astfel capăt, în mod brutal, visului său de a obține o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, în această vară, informează Reuters.

Hunter, în vârstă de 29 de ani, care a încheiat anul trecut în poziția de lider al clasamentului feminin la dublu și a avut cea mai bună prestație din cariera sa la simplu, s-a accidentat în timp ce se pregătea pentru întâlnirea Australia - Mexic din cadrul competiției Billie Jean King Cup, care are loc la Brisbane.

„Din păcate, ieri, la ultimul antrenament efectuat înaintea startului întâlnirii, am căzut iar radiografiile făcute aseară au confirmat că mi-am rupt tendonul lui Ahile”, a precizat Storm Hunter într-o postare făcută vineri, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STORM HUNTER (@stormcsanders)



„Sunt devastată și cu inima frântă, dar incredibil de recunoscătoare că sunt în preajma echipei și știu că am un grup grozav de oameni în jurul meu, care mă vor ajuta să revin pe teren cât mai curând posibil”, a mai adăugat sportiva.

Australia nu a anunțat deocamdată componența echipei de tenis pentru Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie - 11 august), dar accidentarea suferită de Storm Hunter înseamnă că ea va fi indisponibilă între patru și șase luni.

Echipele câștigătoare ale celor opt dueluri de calificare din cadrul Billie Jean King Cup se vor califica la turneul final, alături de Spania, țara gazdă, Canada, campioana en-titre, Italia și Cehia, scrie Agepres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Jocurile Olimpice




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel