Turnee ATP O altă retragere de la turneul de tenis masculin de la București. Veteranul francez, OUT de la Țiriac Open

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După retragerea lui Gael Monfils, anunțată săptămâna trecută, un alt veteran din Franța s-a retras din cadrul turneului ATP 250 din Capitală. Retragerea lui Richard Gasquet, în vârstă de 37 ani, a fost anunțată de oficiali, în urmă cu puține minute.



Serie de retrageri pentru tenismenii francezi

Richard Gasquet (112 ATP) trebuia să joace împotriva argentinianului Frederico Coria (83 ATP), în cursul zilei de luni. Francezul a decis să se retragă din competiția de la București, din cauze medicale. Acesta va fi înlocuit de un alt francez, Benjamin Bonzi (182 ATP), pe post de lucky loser, în ultimul meci al zilei de la baza sportivă Năstase/Marica.

„Din păcate, Richard Gasquet s-a retras din competiția de simplu din motive medicale. El a fost înlocuit de lucky loser-ul Benjamin Bonzi, în ultimul meci al zilei de astăzi. Sper să te vedem curând pe teren, Richard!”

Țiriac Open se desfășoară în perioada 15-21 aprilie. Turneul este găzduit de baza sportivă Năstase-Marica din București, fiind dotat cu premii totale de 580.000 de euro.

Printre alte nume cunoscute din tenisul mondial masculin, se numără Stan Wawrinka, Denis Shapovalov, Thanasis Kokkinakis, Miomir Kecmanovic, Hugo Gaston, Lorenzo Sonego etc.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel