Stiri O bombă din Al Doilea Război Mondial, încă activă, a fost găsită lângă stadionul unei echipe din Bundesliga

Data publicării:
Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels
Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels

Zona din jurul stadionului celor de la FSV Mainz a fost închisă şi evacuată, după ce acolo a fost găsită o bombă de 500 kg, din al Doilea Război Mondial, încă activă. O bombă de 500 de kg a fost descoperită în apropierea Mewa Arena, stadionul echipei germane de fotbal FSV Mainz, anunţă postul american de televiziune CBS Sports.

Zona din jurul stadionului a fost evacuată din cauza bombei respective, datând din cel de-al Doilea Război Mondial şi care este încă activă, peste 3.500 de persoane fiind afectate, conform sursei citate.

Descoperirea a fost făcută miercuri, cu ocazia lucrărilor de renovare a universităţii aflată în vecinătate.

Potrivit unui comunicat al autorităţilor locale, este vorba de o bombă aeriană americană de 1.100 de livre, aproximativ 500 kg, care urma să fie dezactivată în cursul zilei de vineri.

În aceste condiţii, este de aşteptat ca meciul pe care FSV Mainz urmează să-l dispute duminică în compania formaţiei FC Koln să se poată derula conform programului.

FSV Mainz ocupă primul loc neretrogradabil în Bundesliga (15) şi va avea o misiune dificilă în acest weekend în duelul cu FC Koln, penultima clasată (17), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel