Tenis O nouă accidentare a Emmei Răducanu. Britanica se retrage de la Miami Open

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătoarea de tenis, Emma Răducanu, s-a retras de la Miami Open din cauza unei noi accidentări. Aceasta urma să evolueze astăzi, împotriva chinezoaicei Wang, la turneul din Florida.



Șir de accidentări pentru Răducanu

Emma Răducanu (288 WTA), jucătoarea de tenis britanică, s-a retras de la turneul de la Miami, competiție WTA Masters 1.000. Aceasta era programată să joace în cursul zilei de astăzi, 19 martie, în primul tur din Florida, împotriva chinezoaicei Xiyu Wang (56 WTA). Cu toate acestea, accidentările nu îi permit sportivei cu origini românești să își continue parcursul de revenire, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale anul trecut, la încheieturile mâinilor și la gleznă.

Campioana de Mare Șlem a avut rezultate bune la turneul de la Indian Wells, unde a ajuns până în turul al treilea. Ea a fost învinsă de bielorusa Aryna Sabalenka în două seturi, după un duel complicat pentru fostul lider mondial, scor 6-3 7-5. Răducanu a ratat cea mai mare parte a sezonului trecut din cauza accidentării și părea că găsește momente bune de revenire în circuit.

Deși rezultatele sale din cadrul turneului californian au fost îmbucurătoare, se pare că o accidentare, de această dată la spate, a determinat-o pe Emma să se retragă de la cea de-a doua competiție a Sunshine Double. Britanica primise un wild-card de la organizatori pentru a accede pe tabloul principal al turneului de la Miami, dat fiind clasamentul său slab din acest moment.

Emma Răducanu, care în 2021 a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câștigat US Open, urmează să participe luna viitoare la competiția Billlie Jean King Cup, alături de echipa Marii Britanii, care va înfrunta formației Franței, notează Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?