Superliga Romaniei O nouă accidentare la FCSB! Luis Phelipe are ruptură musculară. Charalambous trebuie să găsească noi soluții în lupta pentru titlu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul celor de la FCSB, Luis Phelipe, ar suferi de o ruptură musculară, astfel că antrenorul roș-albaștrilor caută alte variante pentru a reîntregi echipa.



Val de accidentări la echipa lui Becali

FCSB se confruntă cu mai mulți jucători accidentați, noile informații vizându-l pe tânărul Luis Phelipe, care ar fi suferit o ruptură musculară. După ce roș-albaștrii s-au confruntat cu accidentarea lui Ovidiu Popescu, fotbalist care are șanse să nu mai revină până la sfârșitul sezonului, încă un jucător important din echipă are probleme fizice.

Favoritul lui Gigi Becali, în vârstă de 23 de ani, este suspect de ruptură musculară, ceea ce îl determină pe antrenorul Elias Charalambous să caute soluții, mai ales că sezonul de play-off arată o luptă strânsă între echipe. 

Atacantul brazilian ar putea lipsi cel puțin o lună, astfel că liderul FCSB trebuie să caute alte variante în duelul pe care îl va duce împotriva constănțenilor, conform celor de la Fanatik.ro. Partida dintre Farul Constanța și FCSB este programată duminică, 31 martie, de la ora 21:00.

FCSB pare că nu are multe soluții

Brazilianul Luis Phelipe joacă la echipa de fotbal FCSB din iarna anului 2024, atunci când Gigi Becali l-a transferat de la formația moldoveană, Poli Iași, cu suma de 200.000 de euro.

FCSB a mai rămas în ofensivă, fără a avea un jucător atacant, număr 9 clasic, după despărțirea de italianul Andrea Compagno, cu o serie scurtă de soluții: Florinel Coman, Alexandru Băluță, David Miculescu, Octavian Popescu și Eduard Radaslavescu.

La echipa lui Becali, Luis Phelipe are nouă meciuri și un gol, în campionatul SuperLigii. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel