Superliga Romaniei O nouă încăierare între galeriile de fotbal. De această dată, protagoniștii sunt rivalii echipelor din Cluj

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Un nou „meci” între suporteri s-a desfășurat înaintea partidei de pe Cluj Arena. Galeriile celor două echipe de fotbal rivale din Cluj s-au încăierat, conflictul fiind aplanat de către Jandarmerie.Bătaie în gară între suporteri

Fanii echipelor de fotbal Universitatea Cluj și CFR Cluj s-au înfruntat din nou, înaintea partidei de pe Cluj Arena. Suporterii celor două formații au fost implicați într-un conflict, Jandarmeria intervenind pentru aplanarea acestuia. Autoritățile au oferit, totodată, lămuriri cu privire la ciocnirea dintre cele două grupuri de fani. Printr-un comunicat oficial, Jandarmeria a dat explicații privind circumstanțele în care s-au desfășurat evenimentele:

Comunicatul Jandarmeriei

„Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au intervenit, în zona Gării Cluj- Napoca, în scopul aplanării unui conflict iscat între suporteri ai echipelor de fotbal Universitatea Cluj şi CFR Cluj.

Conflictul a avut loc în jurul orei 07:45, iar cinci persoane implicate au fost legitimate de către jandarmii clujeni în vederea sancționării.

Au fost aplicate 4 sancțiuni în valoare totală de 4000 de lei conform Legii nr. 61/1991, precum şi sancțiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an.

De asemenea, asupra uneia dintre persoane au fost găsite obiecte interzise (pumnal, spray cu piper). În cauză a fost întocmit un proces-verbal de sesizare a infracțiunii", au fost precizările reprezentanților legii.”

Suporterii s-au mai bătut demult...

Susținătorii U Cluj au mai fost implicați într-un alt conflict, nu cu mult timp în urmă. Aceștia, pe 8 martie, au făcut parte din cei care s-au încăierat cu suporterii arădeni. În acel context, fiecare galerie urma să participe la două meciuri diferite, respectiv U Cluj - FC Voluntari, respectiv Dinamo București - UTA Arad. Cu toate acestea, lupta dintre dinamoviști și arădeni nu a fost singulară la începutul lunii martie, clujenii având un conflict deschis, și ei, cu arădenii, în drumul lor spre partida împotriva clubului ilfovean.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel