Superliga Romaniei O nouă înfrângere înregistrată de Rapid București! Sepsi OSK marchează în prelungirile partidei și pleacă acasă cu trei puncte

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Meciul din a patra etapă a play-off-ului SuperLigii, dintre Rapid și Sepsi Sf. Gheorghe, s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru elevii lui Bernd Storck. 



Rapid București, fără victorie în ultimele patru meciuri

Echipa lui Cristiano Bergodi nu a găsit victoria nici în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce a înregistrat eșecuri pe linie în play-off. Giuleștenii au primit un gol în minutul 90+5, marcatorul acestuia fiind Gabriel Debeljuh, după o pasă primită de la M. Ștefănescu.

Această partidă avea o însemnătate foarte mare pentru Rapid, mai ales că tehnicianului italian i s-a cerut în mai multe rânduri demisia, date fiind ultimele rezultate.

În sezonul regulat, meciurile dintre cele două formații s-au încheiat cu scorul de 0-0, atât la București, cât și la Sfântu Gheorghe. Acest lucru s-ar fi putut întâmpla și în a patra etapă a play-off-ului, dar covăsnenii au găsit ocazia perfectă de a înscrie, în ultimele clipe ale meciului.

Echipele de start 

Rapid București: Aioani – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă, Hromada – Krasnoqo, Hasani, Petrila – Rrahmani.

Rezerve: Drăghia – Bădescu, Dr. Grigore, Braun, I. Cristea, Cepoi, G. Gheorghe, Emmers, Cîrjan, El-Sawy, Bamgboye, Burmaz.

Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sepsi OSK: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – N. Păun – K. Varga, Kallaku, Alimi, Fl. Ștefan – Safranko.

Rezerve: D. Moldovan, Gedo – Ștefănescu, Oteliță, Aganovic, Batzula, R. Varga, Debeljuh.

Antrenor: Bernd Storck.

Arbitru: Florin Andrei 

Asistenți: Mircea Grigoriu, Adrian Vornicu
Arbitru VAR: Iulian Dima; Asistent VAR: Florian Vișan

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel