Turnee ATP O nouă înfrângere pentru Andrey Rublev! Rusul a cedat la finalul partidei și a distrus racheta de tenis

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Rusul a fost învins de Brandon Nakashima, în al doilea tur al competiției de la Barcelona, după aproape două ore de joc.



Rusul nu își mai găsește busola

Rusul Andrey Rublev a fost învins de americanul Brandon Nakashima în două seturi, 6-4 7-6(6), marți, în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona, dotat cu premii totale de 2.782.960 de euro. La finalul ultimului punct din partidă, Rublev și-a declanșat toată furia asupra rachetei sale de tenis, înainte de a da mâna cu adversarul său.


Rublev, locul 8 mondial și cap de serie numărul 2 la acest turneu, unde era calificat direct în runda a doua, s-a înclinat după o oră și 50 de minute în duelul cu Nakashima, locul 87 mondial. Rusul este în cădere liberă, fiind eliminat rapid și la precedentele turnee la care a participat, comentează EFE. Rublev nu s-a simțit în largul său pe toată durata partidei și a comis greșeli neforțate de neînțeles, scrie Agerpres.

Rublev are patru înfrângeri consecutive în circuit, după ce a fost implicat într-un incident neplăcut în cadrul turneului de la Dubai, din luna martie, când a fost descalificat, în timpul partidei cu Alexander Bublik (18 ATP). Acesta a țipat în fața unui arbitru de linie, fiind descalificat și pierzând, implicit, sumele și punctele aferente participării la acea competiție. Cu toate acestea, el a contestat decizia, primindu-și punctele ATP și banii înapoi.

După acel incident, în urma căruia Andrey a fost criticat de opinia publică, acesta a mai câștigat doar o partidă, cea împotriva britanicului Andy Murray (56 ATP), de la Indian Wells. Din acel moment, Rublev a continuat să piardă toate partidele disputate: cu Jiri Lehecka (29 ATP) la Indian Wells, iar la Miami a fost învins de Tomas Machac (50 ATP).

În urmă cu mai puțin de o săptămână, Rublev a fost învins de australianul Alexei Popyrin (44 ATP) în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, unde era deținătorul trofeului.

Rezultate înregistrate marți în proba de simplu a turneului ATP de la Barcelona:

- Luca van Assche (Franța) - Zhang Zhizhen (China) 7-5 6-2

- Roberto Carballes (Spania) - Hugo Grenier (Franța) 6-2 6-4

- Tomas Machac (Cehia) - Shang Juncheng (China) 6-4 6-4

- Dusan Lajovic (Serbia) - Diego Schwartzman (Argentina) 6-1 6-2

- Jaume Munar (Spania) - Yoshihito Nishioka (Japonia) 6-3 6-1

- Facundo Diaz (Argentina) - Borna Coric (Croația/N.15) 6-2 7-5

- Brandon Nakashima (SUA) - Andrey Rublev (Rusia/N.2) 6-4 7-6(6)

- Sebastian Baez (Argentina) - Matteo Arnaldi (Italia) 7-5 6-7(8) 2-6

- Daniel Altmaier (Germania) - Alexei Popyrin 6-3 7-6(4)

- Flavio Cobolli (Italia) - Rafael Nadal (Spania) 6-2 6-3 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel