Tenis Obiectivul Simonei Halep după revenire. "Sunt hotărâtă. Nu regret nimic"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Simona Halep a spus ce obiectiv are, odată cu revenirea în circuitul WTA după suspendarea pentru dopaj. 



Întrebată ce obiectiv are pentru viitor, Simona Halep a dat de înţeles că va lua totul pas cu pas. 

"Mi-e teamă să visez foarte departe, dar speranţă am avut întotdeauna. Am avut încredere că dacă fac lucrurile aşa cum trebuie pentru a fi în top, am o şansă în top. Sunt hotărâtă să le fac, dar voi vedea ce se va întâmpla. Vreau să văd dacă mă mai pot implica total în acest sport. Am o vârstă, totuşi. Am avut o carieră plină, 8-10 ani am fost mereu în top, a fost multă uzură mentală. Dar nu regret nimic", a declarat Simona Halep la Antena 3 CNN. 

Simona Halep nu are antrenor, dar nici nu se grăbeşte 

Simona Halep va reveni în circuitul WTA peste două săptămâni, la turneul de la Miami, însă o va face fără un antrenor. Sportiva spune că Darren Cahill o ajută să îşi aleagă echipa.  

"Nu am antrenor. Am fost în discuţii, am vorbit. Darren mă ajută foarte mult pe această parte. Este un om deosebit. A fost cel mai important om din cariera mea, am făcut cele mai bune rezultate cu el. În 2021, el a vrut să rupem colaborarea. A suferit, pentru că a fost departe de familie, în pandemie. El mi-a recomandat să merg la academia Mouratoglou. Darren m-a deschis, m-a făcut mai sociabilă. Eu sunt un om ok, aşa, dar îmi era greu să comunic cu persoanele de lângă mine. Iar acum încearcă să mă ajute să îmi aleg oamenii potriviţi. În tenis e foarte greu să ai parte de oamenii de care tu ai nevoie. Pot să îmi exprim mulţumirea faţă de toţi cei cu care am lucrat, pentru că fiecare om a pus o cărămidă la tot ce am realizat eu. 

În momentul ăsta am de ales o echipă. Nu o voi face chiar azi sau mâine. Am un sparring partner din Portugalia, care va merge cu mine la Miami, şi un fizioterapeut. După Miami o să îmi aleg echipa", a mai spus Halep. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?