Superliga Romaniei Octavian Popescu, făcut praf după Rapid - FCSB 4-0. "A greşit sportul. Nu aleargă deloc, decât atunci când are el chef"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren în meciul pierdut de FCSB, scor 4-0, cu Rapid, pe Arena Naţională. Actorul Mihai Mălaimare l-a criticat în termeni duri pe decarul FCSB-ului, despre care spune că a greşit sportul. 

“Eu sunt un pasionat de Steaua. Eu am ținut cu CCA-ul din secunda în care am învățat ce înseamnă. Și atunci nu m-am schimbat. Sigur, echipa asta a avut și momente de glorie pe care nu le-a avut nicio echipă din România.

Acum nu înseamnă că mă dezic de echipă, dar este mult prea trist, mult prea dureros. Ce o fi în sufletele fanilor adevărați, care cheltuie, care suferă, care se duc cu trenul la meciuri să-și susțină echipa? Nu cred că le convine ce se întâmplă acolo.

La un moment dat mă gândeam că au abordat greșit meciul. Nu, domne, habar n-au despre ce e vorba. E inacceptabil că un jucător precum Octavian Popescu există la Steaua (n.r. – FCSB). Acest băiat nu cred că ridică o halteră pe zi, ori este obligatoriu. Nu aleargă deloc, decât atunci când are el chef.

Fotbalul este un sport de echipă, poate îi explică cineva. Deși nu are sens. El a greșit sportul, după părerea mea. Putea fi un foarte bun arogant și nesimțit pe terenul de tenis. Acolo este un sport individual, ești cum ești și lumea te aplaudă sau te fluieră. Dar aici, să fluiere o echipă din cauza ta este inacceptabil", a declarat Mihai Mălaimare.

Actorul nu i-a uitat nici pe Valentin Creţu, nici pe Florinel Coman. 

La fel, băiatul acela Crețu, este un jucător bun, aleargă, dar face erori absolut cutremurătoare. Un gol a plecat de la el. În secunda în care el s-a împiedicat de minge, în care a încercat să o învârtă pe ici, pe colo. Ce antrenament psihologic să faci cu băieții ăștia?

Nu poți să abordezi meciul cu Rapid, care este o echipă unită, care știe ce vrea și care nu are nimic de pierdut, decât de câștigat, nu poți să-l abordezi decât de pe poziția unei echipe. Ori ăștia de la Steaua au fost niște băieți individualiști. Florinel Coman știe să dribleze foarte bine, dar dacă driblează mai mult de două ori, e în pierdere. N-ai cum să driblezi de la o poartă la alta în fața unei echipe atât de unite.”, a spus Mihai Mălaimare, la Sport Total FM.

FCSB a pierdut cu Rapid, scor 4-0, după golurile marcate de Paul Iacob, Ermal Krasniqi şi Albion Rahmani, de două ori, dar rămâne pe primul loc în Liga 1. La începutul playoff-ului, roş albaştrii au 4 puncte avans faţă de Rapid şi 5 puncte în faţa celor de la CFR Cluj, dar au şi un avantaj în caz de egalitate de puncte, pentru că la înjumătăţire au pierdut jumătate de punct. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel