Superliga Romaniei Octavian Popescu s-a operat. "Prima mea intervenţie chirurgicală. Sper că şi ultima"

Data publicării:
Octavian Popescu Instagram
Octavian Popescu Instagram

Octavian Popescu, jucătorul celor de la FCSB, s-a operat luni, 3 iunie 2024. 



"Salut tuturor! Astăzi am suferit prima mea intervenție chirurgicală din carieră, şi să sperăm că și ultima! Ne vom revedea curând mai puternici si cu chef de fotbal", a scris jucătorul pe Instagram. 

Octavian Popescu ar urma să aibă nevoie de şase săptămâni de repaus, iar după această perioadă va putea relua şi pregătirea. Astfel, el ar putea reveni pe teren cel mai devreme la mijlocul lunii august, ceea ce înseamnă că FCSB nu se va putea baza pe el la Supercupă, la meciurile de la începutul campionatului, dar nici în cantonamentul de vară. 

FCSB se reuneşte pe 14 iunie, iar pe 16 iunie echipa merge în cantonament în Olanda. 

Octavian Popescu, la un pas să plece de la FCSB

”Viața e o luptă. Azi ești bine, mâine ești rău, dacă ești doborât psihic, ai căderi de genul acesta. Asta e viața. E posibil să fie un băiat mai sensibil. Eu nu îl văd așa sensibil, eu cred că este un băiat puternic, unul care a refuzat să plece.

El a spus că nu vrea împrumut: ’Eu cred că pot să mă impun aici’. Am apreciat poziția lui. Consider că era mai bine să joace undeva, dar dacă el are încredere în forțele și puterile lui.

Nu se regăsește, nu știu. Avantajul lui că este încă tânăr. A pierdut destul timp. El își dorește și spune că se pregătește bine.”, a spus Victor Becali, potrivit iamsport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?