Stiri Oferta făcută de Sir Jim Ratcliffe pentru 25% din acţiunile lui Manchester United a fost prelungită

Data publicării:
Fotografie de la Mylo Kaye, Pexels
Fotografie de la Mylo Kaye, Pexels

Sir Jim Ratcliffe nu a preluat încă pachetul de 25% din acţiunile lui Manchester United. 



Oferta lui Sir Jim Ratcliffe, pentru un pachet de 25% din acţiuni de clasa A ale clubului englez de fotbal Manchester United, tranzacţionate la Bursa din New York, a fost prelungită până vineri la miezul nopţii, transmite DPA.

Oferta, care face parte din acordul cu Ratcliffe de a deveni acţionar minoritar la United, urma să expire iniţial marţi la miezul nopţii.

În ajunul Crăciunului s-a anunţat că preşedintele grupului Ineos a acceptat să cumpere 25% din acţiunile clubului din Premier League, în cadrul unui acord care includea o investiţie de 300 de milioane de dolari în infrastructura lui United.

Pe lângă cumpărarea de acţiuni de clasa B deţinute de familia Glazer, proprietara lui United, anunţul a confirmat că Ratcliffe s-ar oferi să achiziţioneze până la 25% din toate acţiunile de clasa A la un preţ de 33 de dolari pe acţiune.

Ratcliffe a condus o serie de întâlniri cu personalul clubului şi asociaţi în ultimele zile. El s-a întâlnit şi cu lideri ai suporterilor lui Manchester United, liderii locali, inclusiv cu reprezentanţi de rang înalt ai Consiliului Trafford şi primarul din Greater Manchester, Andy Burnham.

Săptămâna trecută el a fost prezent la comemorarea dezastrului aerian de la Munchen, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel