Superliga Romaniei Ofiţerul de presă de la Farul, supărat că reporterul Digisport îl întreba pe Enes Sali de transferul la FC Dallas. Vali Moraru cere, ironic, modificarea contractului drepturilor de televizare

Data publicării:
Captură Digisport
Captură Digisport

Ofiţerul de presă al celor de la Farul Constanţa a întrerupt interviul lui Enes Sali după meciul cu Universitatea Craiova din cupă şi i-a reproşat reporterului Digisport că îl întreabă de transferul la FC Dallas. Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digisport Special, a răbufnit după ce a văzut momentul. Marian Codîrlă, reporterul Digisport trimis la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanţa, din Cupa României, l-a întrebat pe Enes Sali ce părere are despre transferul său la FC Dallas, dar şi dacă se teme de vreo accidentare în meciurile rămase de disputat în România, înainte de a pleca în SUA. Interviul a fost, însă, întrerupt de ofiţerul de presă al celor de la Farul, supărat că fotbalistul este întrebat doar despre transfer, nu şi despre meciul pierdut de constănţeni cu 4-0. 

Iată dialogul dintre Marian Codîrlă şi Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă. 

Marian Codîrlă: A surprins pe multă lume titularizarea ta, ţinând cont că ai fost transferat deja. 

Enes Sali: Da, mă bucur foarte mult că am semnat cu Dallas. Am fost titular pentru că eu mai stau aici până la sfârşitul anului şi după voi merge acolo. 

Marian Codîrlă: Deci te mai putem vedea. 

Enes Sali: Da, e posibil. 

Marian Codîrlă: Nu îţi este teamă de o accidentare? Mă gândesc că cineva care a semnat deja... 

Enes Sali: Da, trebuie să am grijă, să mă feresc. 

Marian Codîrlă: Spune-ne ce aşteptări ai tu de la noul transfer, ce îţi doreşti tu

În acest moment, a intervenit ofiţerul de presă al celor de la Farul. "Marian, te rog să vorbim despre meci!", a spus acesta. 

Marian Codîrlă: Da, vrei să vii la microfon? 

Ofiţer de presă: Păi să vorbim de meci. L-ai chemat acum ca să vorbiţi de transferul lui? 

Marian Codîrlă: Stai puţin, ne cerţi? De ce vrei, Sorin, să facem asta? 

Ofiţer de presă: Dar vorbiţi numai de transferul lui. 

Marian Codîrlă: Am pus o întrebare. Eu întreb, el răspunde, dacă vrea sau nu. Mulţumesc. 

Vali Moraru a răbufnit şi cere ironic modificarea contractului de drepturi TV

Jurnalistul Vali Moraru, moderatorul emisiunii DigiSport Special, a răbufnit după ce a văzut intervenţia ofiţerului de presă de la Farul Constanţa şi a cerut, în mod ironic, modificarea contractului de drepturi de televizare pentru Liga 1. 

"A fost la început că dăm banii ăştia. Apoi, contractul de drepturi s-a modificat. Vă dăm banii ăştia, daţi-ne şi nouă antrenorul şi doi jucători după meci. După aia a fost să ne dea antrenorul, jucătorii, şi flash interviu înainte de meci. De acum trebuie să fie contractul de drepturi, vrem aia, vrem aia, şi să adăugăm că putem pune întrebările pe care vrem noi să le punem. Dacă se poate. Se poate, domnule ofiţer de presă de la Farul? Şi nu numai...

Când era să îl întrebăm pe Enes Sali despre transferul la Dallas, dacă nu la flash interviu? Trebuia să ne ducem la Dallas, la prezentare, să îl întrebăm? Când? Nu acum? Farul a anunţat transferul ieri. Despre ce voiai să îl întrebăm? De ce a luat bătaie Farul cu 4-0? Să ne explice Enes Sali asta? E atât de greu de...?", a spus Vali Moraru. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel