Fotbal international Ole Gunnar Solskjaer: Ronaldo mi-a spus să încep trei meciuri consecutive cu el, şi apoi să îl las pe bancă. Am făcut asta şi s-a supărat

Data publicării:
Sursa foto: Cristiano Ronaldo, instagram
Sursa foto: Cristiano Ronaldo, instagram

Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United în 2021, după ce mai jucase la Juventus şi Real Madrid, însă a doua sa perioadă la clubul alături de care a câştigat Liga Campionilor nu a fost una fericită.



În 2022, lusitanul a plecat în Arabia Saudită, la Al Nassr, după mai multe contre cu antrenorul Erik ten Hag. La momentul venirii sale, însă, antrenor era norvegianul Ole Gunnar Solskjaer, şi el fost jucător al "diavolilor". Norvegianul şi-a amintit un episod cu Cristiano Ronaldo care i-a arătat ambiţia portughezului. 

"Când l-am întâlnit şi am discutat cu el prima dată, mi-a spus că vrea să joace trei din patru meciuri. Asta pentru că şi el realiza că îmbătrâneşte. Dar, când îl laşi pe bancă, nu e fericit. Avantajul semnării contractului cu Cristiano Ronaldo a fost pasiunea pe care el o aduce, dar au fost şi complicaţii. Îi aveam pe Mason Greenwood, Marcus Rashford, Anthony Martial, care puteau învăţa de la Ronaldo, pentru că el e cel mai bun, cel mai disciplinat jucător din lume, şi mă gândeam că îi poate ajuta. 

Când a ajuns la club, mi-a spus să încep trei meciuri consecutive cu el în teren, iar la al patrulea să îl las pe banca de rezerve. Am făcut asta şi s-a supărat, atât de multă pasiune are", a declarat Ole Gunnar Solskjaer conform AS.  

"Nu a mers bine pentru mine, nici pentru Cristiano, dar a fost decizia corectă"

În momentul în care s-a vorbit despre plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, Manchester United avea concurenţă serioasă din partea multor cluburi. 

"Nu credeam că va fi disponibil pe piaţa de transferuri, şi nici că va pleca din Italia. Dar când a devenit clar că va pleca de la Juventus, e clar că multe cluburi îl voiau. Eu eram, însă, încântat. Am fost întrebat dacă vreau să încercăm să îl luăm, şi am zis da. Ştiam calitatea lui Cristiano, chiar dacă avea 37 de ani atunci. Era, totuşi, cel mai bun marcator din lume. 

Nu a mers bine pentru mine, nu a mers bine nici pentru Cristiano Ronaldo acolo, dar la momentul ăla a fost decizia corectă", a mai spus Solskjaer. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel