Stiri Olympiakos acuză Federaţia greacă că operează după "standarde mafiote"

Data publicării:
Facebook Olympiakos Pireu
Facebook Olympiakos Pireu

Federaţia greacă de fotbal a fost acuzată că are ca scop "exterminarea" clubului Olympiakos Pireu. Olympiakos Pireu a acuzat Federaţia greacă de fotbal (EPO) că este formată dintr-un grup de persoane care operează după "standarde mafiote" şi are ca unic scop de a "extermina" clubul patronat de miliardarul Evangelos Marinakis, informează EFE.

Echipa antrenată de spaniolul Diego Martinez a remizat duminică în partida disputată în deplasare cu Volos (2-2), pierzând astfel două puncte foarte preţioase în lupta cu rivala Panathinaikos Atena pentru fotoliul de lider al clasamentului.

Olympiakos a avut două goluri anulate în acest joc şi trei posibile penalty-uri, care nu au fost acordate de arbitrul Anastasios Papapetrou. Meciul a fost perturbat de lansarea de gaze lacrimogene care i-au afectat pe jucători, nevoiţi să continue jocul, în ciuda problemelor respiratorii.

Într-un comunicat, Olympiakos Pireu a acuzat federaţia că l-a ales pe Papapetrou pentru a decide "în mare măsură" soarta campionatului.

Mai mult, gruparea alb-roşie afirmă că statul şi autorităţile judiciare sunt total "indiferente" faţă de situaţia pe care o trăieşte echipa şi Liga greacă, după ce a lăsat fotbalul elen în mâinile unui "destin negru", în care "mafia" l-a plasat.

"Ce se va întâmpla de acum înainte este incert. Mafia îşi va continua munca în fiecare săptămână cu arbitri, petarde şi gaze lacrimogene drept arme. Vom aştepta să se întâmple o tragedie de neimaginat pentru ca guvernul să se trezească şi să acţioneze", adaugă Olympiakos Pireu în comunicatul său, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel