Superliga Romaniei Omul care crede că Mircea Lucescu nu ar trebui să accepte oferta lui Dan Şucu. "Se face de râs"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dan Şucu, patronul lui FC Rapid, a anunţat public că îl vrea pe Mircea Lucescu în funcţia de manager general din sezonul următor şi că lucrează doar la acest obiectiv. Sunt însă şi voci care susţin că Mircea Lucescu ar trebui să îl refuze pe Dan Şucu. 



Unul dintre aceşti oameni este Giovanni Becali, unul dintre cei mai cunoscuţi impresari din fotbalul românesc. Acesta este de părere că Mircea Lucescu s-ar face de râs dacă ar accepta să lucreze la Rapid. 

"Nu vine Lucescu, staţi liniştiţi. Lucescu nu intră la anii lui în responsabilităţile astea. Dă cu piciorul la toată cariera lui. Visaţi cai verzi pe pereţi. Dacă vine la Rapid, se face de râs. Cu milioane pe care le are, făcute pe merit, să vină... trebuie să antreneze pe o sumă, iar când va vedea lumea suma, va fi de râsul curcilor. Eu nu am vorbit cu Mircea Lucescu, dar dacă face pasul ăsta, poate să dea cu piciorul la toată cariera lui. Dacă vine benevol, să ajute clubul Rapid, că e clubul lui preferat, fără salariu, fără nimic, doar ca un consilier al domnului Şucu, asta da. Dar să vină cu contract...", a declarat Giovanni Becali la Fanatik Superliga. 

Dan Şucu a anunţat de Paşti că Mircea Lucescu e prioritatea numărul 1 a clubului 

Rapid a avut parte de un playoff dezastruos. Echipa este pe locul 6 şi a obţinut un singur punct în opt partide. 

"Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte. Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League.

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture. Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri

L-am rugat și pe domnul George Copos să ne dea o mână de ajutor dată fiind relația specială dintre cei doi. Domnul Copos mi-a promis că se va implica și va vorbi cu domnul Lucescu pentru binele Rapidului. Ne dorim ca Mircea Lucescu să vină la Rapid, dar evident, decizia finală îi aparține domniei sale", a declarat Dan Şucu pe 5 mai. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?