Superliga Romaniei Omul care va da tonul galeriei Rapidului la meciul cu Universitatea Craiova are doar 28 de ani. Este din brigada lui "Bocciu"

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fanii Rapidului au decis cine va coordona galeria la meciul dintre echipa lor şi Universitatea Craiova în etapa a doua din playoff. 



Liviu Ungurean, supranumit "Bocciu", este în continuare în spatele gratiilor. El a fost reţinut timp de 30 de zile în dosarul în care a fost audiat şi Daniel Niculae, care a vizat un grup infracţional organizat şi în care s-a discutat, printre altele, şi de introducerea materialelor pirotehnice în stadion. 

Decizia fanilor vine după ce la meciul cu Farul Constanţa au protestat şi au refuzat să încurajeze echipa. Acum, un membru din brigada lui Liviu Ungurean, Offician Huligans, va fi cel care va da tonul cântecelor de galerie. Şi cei din brigada Original se vor ocupa de conducerea peluzei în perioada următoare. 

Cel care va conduce peluza are doar 28 de ani, însă ultraşii spun că nu e vorba de înlocuirea lui Liviu Ungurean ca şef de galerie. Ba mai mult, tonul cântecelor va fi dat din mijlocul galeriei acum, nu de pe rampa din faţa peluzei. 

"Nu este vorba de cineva care să-i ia locul lui „Bocciu”, deocamdată nu discutăm așa ceva, a fost o hotărâre pur organizatorică”, a explicat unul dintre ultrașii rapidiști pentru Prosport.

Procurorii au stenograme în care se vede cum Daniel Niculae şi Liviu Ungurean vorbeau despre introducerea petardelor pe stadion 

Daniel Niculae a fost şi el audiat şi are calitatea de suspect în dosarul în care Liviu Ungurean a fost reţinut timp de 30 de zile. Procurorii au stenograme ale convorbirilor telefonice între cei doi, în care se discută despre introducerea de torţe pe stadion, cu acordul preşedintelui Rapidului. 

”La data de 27.01.2024, la ora 16:16:51, Ungurean Georgian-Liviu ia legatura cu Niculae George-Daniel, președintele clubului Rapid, căruia îi cere sprijin financiar pentru a achiziționa materiale pirotehnice, acesta fiind de acord, așa cum rezulta din discuția evidențiată mai jos:

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Păi, trebuie, nu?! Ia zi-mi, vii cu mine, dacă batem diseară, la doua sute de torțe?

Niculae George-Daniel: ... Da, frate, facem cumva! Cum!?

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Daa?! Împarțim, că eu am pus și aseară de la mine și pun mereu și ... lângă mine nu e nimeni și nu pot nici eu să țin în cursă la nesfârșit.

Niculae George-Daniel: Da, mă, găsim! Cum sa nu facem?

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da?! Zic, stai, mă că-l sun pe fratele meu, pe Nico. Și ținem amandoi!

Niculae George-Daniel: Normal! Facem, da-le-n ...l

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Punem amândoi câte cinci sute, cinci sute eu, cinci sute (n.r. lei) tu și aia e!

Niculae George-Daniel: Da, nu-i problema!

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Că vreau dacă vin aștia să aprindem toată peluza! Ești nebun!?

Niculae George-Daniel: Da, da!". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?