Superliga Romaniei Otele, dorit de mai multe cluburi străine! Ce se va întâmpla cu nigerianul

Data publicării:

Se zvonește din ce în ce mai des faptul că atacantul celor de la CFR Cluj, Philip Otele, este dorit de mai multe cluburi de fotbal importante din Europa. Președintele clujenilor a făcut o serie de declarații în acest sens.



Otele, transfer de 4 milioane de euro?

Atacantul Philip Otele, în vârstă de 24 de ani, pare că este dorit de mai multe formații europene foarte importante. Transferat pentru o sumă nu tocmai mare din cea de-a doua jumătate a clasamentului primei ligi de fotbal, mutarea lui Otele ar reprezenta un succes major pentru club. În legătură cu acest subiect, președintele CFR Cluj a oferit câteva detalii, acesta afirmând că nigerianul este un jucător valoros: „Ce este sigur...Otele e un jucător valoros, știm că este urmărit de mai multe cluburi. Rămâne de văzut, după ce se va încheia sezonul, ce decizie se va lua în ceea ce îl privește.”

Otele a avut prestații extraordinare în acest sezon, iar presa internațională scrie că acesta se află pe lista unor cluburi foarte importante, precum Brighton sau Brentford, din Premier League, ori Napoli, din Serie A.

Cu toate acestea, Cristi Balaj a evitat să răspundă direct întrebărilor cu privire la un transfer al jucătorului din Nigeria de la CFR Cluj. „(n.r. S-a zvonit că Brighton și Napoli sunt interesate de Otele, a existat vreun contact cu aceste cluburi?) Nu este perioadă de transferuri în acest momentan, e sezon competițional. Și cluburile care îl urmăresc, și noi avem o perioadă importantă din sezon, pentru că este play-off-ul și concentrarea trebuie să fie în acest sens.”, a adăugat acesta, pentru iAMsport.ro.

Întrebat dacă suma de 4 milioane de euro ar rămâne valabilă pentru transferul lui Philip Otele de la CFR Cluj, Balaj a răspuns: „Joacă mai bine, de atunci a înscris goluri, e mai bun pe zi ce trece, e clar că are un potențial incredibil. Sumele, din punctul meu de vedere... eu niciodată nu am făcut valoarea unui jucător prin sumele pe care le-am declarat, eu vorbesc de calitățile lui, nu de sume.”

S-a refuzat deja o ofertă importantă

De asemenea, el a mai declarat: „Deja în iarnă a fost refuzată o ofertă importantă, substanțială, făcută de un club din fotbalul important din Europa și asta înseamnă că și noi îl considerăm un jucător important și valoros. Vorbim de un jucător, e important asta, care înainte de toate e profesionist, are caracter, e o persoană agreabilă, o persoană care își tratează viața extrasportivă cu maximă seriozitate.”

„E un jucător care, în afară de fotbal, nu are altceva în obiectivele lui de viitor. (n.r. dacă este în atenția naționalei Nigeriei?) Nu m-aș mira să se întâmple acest lucru (n.r. să fie convocat), atât pot să spun”, a încheiat Cristi Balaj.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel