Superliga Romaniei Oţelul a remizat cu Poli Iaşi şi va juca 5 meciuri în playout pe teren propriu. Dorinel Munteanu nu e mulţumit de echipă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi a terminat sezonul regulat cu acelaşi scor cu care l-a început. În prima etapă, gălăţenii terminau la egalitate, scor 1-1, cu UTA Arad. Acelaşi scor s-a înregistrat şi în meciul disputat pe teren propriu cu Poli Iaşi. Gălăţenii vor avea, astfel, cinci partide pe teren propriu în playout. Cu toate astea, Dorinel Munteanu nu e mulţumit. 



Ieşenii au fost primii care au punctat, din penalty, prin Alin Roman, după ce Samuel Teles a comis un henţ un careu. Egalarea a venit abia în repriza secundă, după ce Juri Cisotti a marcat pentru gălăţeni. Poli Iaşi putea face, însă, 2-0 în minutul 41, când şutul lui Itu a fost respins de portarul Eduard Pap. 

Gălăţenii au avut o bară prin Yabre, în minutul 45, dar şi alte două ocazii mari, ratate de Alexandru Pop şi Jonathan Cisse. Poli Iaşi nu a pierdut în ultimele patru etape, în care a avut o victorie şi trei egaluri consecutive.

Oţelul nu a mai câştigat de cinci etape, în care are trei egaluri şi două eşecuri, scrie Agerpres.

Dorinel Munteanu e nemulţumit. "Silviu Lung a fost omul meciului"

"Nu pot să fiu mulţumit după jocul din prima repriză al echipei mele. Cred că e cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă. Ştiam că avem un adversar foarte periculos pe contraatac. În ciuda faptului că am jucat foarte slab, ocaziile au fost tot ale noastre. Chiar şi în prima repriză am avut bară, am avut 3-4 ocazii în care Lung a avut nişte reflexe de portar adevărat. Portarul nostru nici nu a transpirat. 

A doua repriză am început bine, am început să controlăm jocul. Adversarul nostru a fost periculos pe contraatac, dar nu ne-a pus nicio problemă. Silviu Lung a fost omul jocului, după Cisotti. Nu pot să fiu mulţumit, însă", a declarat Dorinel Munteanu. 

Primul meci din playout, tot cu Poli Iaşi. Avertisment pentru jucători. "Sper să se trezească"

"Am forţat pe final, dar asta a fost istoria jocului de azi. Sâmbătă ne aşteaptă un meci la fel de greu, sper să se trezească jucătorii mei la realitate. Valoarea lotului, a primului XI, nu este cea care a fost azi pe teren. Normal că sunt supărat pe Teles, când un jucător cu atâta experienţă face 2 greşeli în 10 secunde şi se dă penalty împotriva noastră. Trebuia să îl scot de când a fost penalty-ul, dar am zis să nu fac schimbări, să rup jocul din acel moment. L-am mai lăsat până la pauză, am crezut că îşi revine, dar nu şi-a revenit. 

Pare favorabil programul, dar numai dacă ne trezim şi revenim la calitatea noastră de a câştiga meciurile de pe teren propriu. Asta e una dintre cauzele care ne-a făcut să nu fim mai sus în clasament. Am pierdut multe puncte prin egaluri sau jocuri pierdute. Normal, nu ar fi trebuit să fie aşa. O echipă pregătită de mine nu ar fi trebuit să păţească asta. Îmi asum rezultatele, dar sunt supărat. 

Eu sper ca băieţii mei să se trezească după jocul ăsta. Vom face o analiză amănunţită, pentru că nu se poate continua aşa. Avem susţinătorii noştri, lumea vine la stadion pe vremea asta, şi nu putem să îi lăsăm să plece aşa. Faptul că nu a funcţionat jocul în prima repriză m-a pus pe gânduri foarte tare. Ştiţi că nu am jucat niciodată cu aceeaşi formaţie. Îi văd cum se antrenează săptămâna asta, dar sigur vor fi schimbări", a mai spus antrenorul gălăţenilor. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?