Superliga Romaniei Oţelul a terminat cantonamentul la Vatra Dornei. Dorinel Munteanu anunţă noi transferuri la echipă

Data publicării:
Captură de ecran Oțelul TV
Captură de ecran Oțelul TV

Dorinel Munteanu anunţă noi transferuri la Oţelul Galaţi, mai ales în apărare. "Jucătorii noştri au răspuns foarte bine la efort, la program. Sigur, ştim cu toţii că în această perioadă au fost şi multe schimbări. Au plecat jucători, au venit câţiva jucători noi care s-au integrat foarte rapid în programul de pregătire. Sunt convins că această perioadă grea va fi benefică. Important este că nu am avut jucători accidentaţi, toţi au fost valizi. Mai aşteptăm 2-3-4 jucători să completăm lotul, iar în câteva zile plecăm în Austria, unde vom avea minimum 4 meciuri amicale. 

Va urma un campionat greu, cu speranţă pentru noi. Vreau să avem continuitate la un nivel foarte ridicat", a declarat Dorinel Munteanu. 

Ce jucători mai vin la Galaţi 

"Acum, sunt mulţumit din punct de vedere fizic la jucătorii noi. Mai vin 2-3-4 jucători, cel puţin în compartimentul defensiv. Anul trecut am primit foarte multe goluri foarte uşor, aşa că concentrarea noastră este să întărim acest compartiment. După cum ştim, şi ştie toată lumea, în fotbal se calculează totul la rezultate. Acum încep meciurile amicale, sper ca jucătorii noştri să se implice total, pentru că este o concurenţă maximă, chiar dacă au plecat 7-8 jucători. 

Vom completa lotul, ca să avem 24 de jucători de câmp şi 3-4 portari. 

Sută la sută vom avea jucătorii noi în Austria. Sper să fie prezenţi la echipă până plecăm în Austria. Adică să încheiem contractele cu ei şi la primul antrenament din Austria să fie lotul complet măcar în proporţie de 99%", a mai declarat Munteanu. 

Oţelul Galaţi a terminat campionatul trecut pe locul 2 în playout şi a jucat finala Cupei României. Nu a ajuns să reprezinte România în cupele europene, însă, după ce a pierdut primul meci de baraj pentru Conference league cu Universitatea Cluj. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel