Cupa României Oţelul Galaţi, faţă în faţă cu istoria la finala Cupei. "Nu e doar un joc"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi înfruntă Corvinul Hunedoara în finala Cupei României, miercuri, 15 mai, la Sibiu. Pentru gălăţeni, însă, poate fi un moment istoric. 



Oţelul Galaţi are în palmares un titlu şi o supercupă a României, ambele câştigate în 2011, cu acelaşi Dorinel Munteanu pe banca tehnică. Le lipseşte, însă, Cupa României, trofeu pentru care vor lupta cu cei de la Corvinul Hunedoara, echipă de Liga II. 

"Este mai mult decât un meci, este o simbolizare a rezilienței, pasiunii și dedicării fiecărui fan care a stat alături de echipă în cele mai dificile momente.

Nu este doar un joc, ci o pagină de istorie care se scrie sub ochii noștri. Reflectând la călătoria noastră, ne aducem aminte de triumfurile din 2011, când Oțelul Galați nu doar că a cucerit Liga 1, dar a reprezentat România pe cea mai  strălucitoare scenă europeană. Acele zile de glorie au fost urmate de un test dureros, când am văzut cum echipa noastră dragă era aproape de dispariție. Dar, ca Oțelul din numele nostru, nu ne-am lăsat înfrânți niciodată", transmit gălăţenii cu o zi înaintea partidei.

Marian Brăilescu, managerul echipei, mesaj pentru suporteri 

"Haideți să ne adunăm forțele, să umplem în roșu peluza din Sibiu și să facem din această finală un cântec de victorie. Este timpul să demonstrăm că spiritul Oțelului nu poate fi niciodată topit și că, împreună, suntem mai puternici decât oricând. Să luptăm cu aceeași pasiune arzătoare cu care jucătorii noștri vor intra pe teren, să ne unim într-un singur glas, să fim mândri de culorile noastre și să ne încurajăm echipa spre un triumf istoric.

Veniți să scriem împreună istorie. Să dăruim acest moment orașului nostru, Galați. E momentul să arătăm că Oțelul este mai mult decât un club, este o familie, o comunitate, un simbol al rezilienței și al dragostei neclintite pentru fotbal. Împreună pentru Galați, împreună pentru Oțelul!", a transmis acesta prin intermediul site-ului oficial. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?