Superliga Romaniei Oțelul Galați, anunț privind portarul echipei. Noi jucători îmbracă tricoul oțelar zilele viitoare

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal a transmis ultimele detalii despre portarul accidentat în timpul stagiunii 2023/2024.



Clubul SC Oțelul Galați a făcut deplasarea în stațiunea Vatra Dornei, duminică, 9 iunie. Cu acest cantonament, echipa din Moldova începe primul stagiu de pregătire al verii.

Potrivit clubului, managerul tehnic Dorinel Munteanu se bucură momentan de doar 18 jucători la antrenamente, însă componența lotului va fi îmbunătățită în următoarele zile.

Sunt așteptați în nordul Moldovei și alți jucători care au terminat sezonul precedent în roș-alb-albastru, dar și noi fotbaliști care vor face parte din echipa ce va debuta în stagiunea 2024-2025.

În dimineața de duminică, Dorinel Munteanu și staff-ul său au deplasat următorul lot de jucători:

- Portari: Iustin Popescu, Gabriel Ursu

- Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Teodor Farcaș, Andrei Rus, Francois Yabre, Milen Zhelev

- Mijlocași: Denis Bordun, Cristian Chira, Juri Cisotti, Frederic Maciel, Ionuț Neagu, Neluț Roșu, Răzvan Tănasă, Samuel Teles

- Atacanți: Nicholas Bizeta (junior român aflat în probe), Alexandru Pop

Dur-Bozoancă revine în iulie pe teren

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă, prezent la reunirea lotului pentru noul sezon, va intra de luna viitoare în programul de pregătire al echipei, el fiind încă în perioada de recuperare după intervenția chirurgicală suferită la umăr.

De asemenea, fundașul lateral Miguel Gomes Silva, aflat la Galați, este accidentat și se așteaptă recuperarea lui înainte de a merge la pregătiri.

Clubul de fotbal a mai anunțat că vor sosi direct la Vatra Dornei, zilele următoare, alți jucători care au îmbrăcat tricoul Oțelului în sezonul trecut, dar și fotbaliști care vor reprezenta pentru prima dată echipa dunăreană.

CITEȘTE ȘI Mircea Sandu îi cere explicații lui Lucescu, după acuzațiile privind Oțelul și Unirea Urziceni: „Vino, bă, și spune!”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?