Superliga Romaniei Oțelul Galați anunță întăriri. Urmează cantonamentul de la Vatra Dornei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa de fotbal condusă de Dorinel Munteanu își va cunoaște în curând noii jucători, scurta vacanță de vară a fotbaliștilor luând sfârșit.



Antrenorul Dorinel Munteanu nu se dezice de strictețea care l-a consacrat, vacanța oțelarilor ajungând deja la capăt. Mai mult decât atât, elevii „Neamțului” vor pleca, în curând, într-un cantonament de 11 zile la Vatra Dornei, unde oțelarii s-au mai antrenat și sezonul trecut.

Oțelarii se îndreaptă către Vatra Dornei, la final de săptămână

Clubul de fotbal SC Oțelul Galați a făcut anunțul potrivit căruia scurta vacanță de vară s-a încheiat, iar managerul tehnic Dorinel Munteanu și staff-ul său au condus deja prima ședință de pregătire pe noul sezon.

Potrivit oficialilor, a fost doar o ședință restrânsă, din lotul de jucători lipsind mai bine de jumătate dintre componenți.

Totuși, în prezența unor suporteri care așteaptă noul sezon, roș-alb-albaștrii au efectuat primele alergări pentru stagiunea 2024-2025 a Superligii, însă antrenorul Oțelului a avut sub comanda sa doar o parte din lotul pe care îl va utiliza în noul sezon.

Se pare că au lipsit toți jucătorii străini, cu excepția bulgarului Milen Zhelev, însă și unii dintre jucătorii români care vor face parte din gruparea oțelară.

Până sâmbătă, când se așteaptă ca la Galați să sosească și ceilalți elevi ai lui Dorinel Munteanu, cei prezenți se vor antrena la baza sportivă Oțelul, pentru ca duminică, 9 iunie, lotul să fie deplasat la Vatra Dornei pentru primul cantonament al verii.

Dunărenii se vor pregăti la munte până pe 20 iunie, pentru ca în perioada 23 iunie – 4/5 iulie să se îndrepte spre un stagiu organizat în Austria, acolo unde vor susține și meciuri de verificare.

Clubul de fotbal a anunțat, pe site-ul oficial, că jucătorii nou-veniți la Oțelul vor fi dezvăluiți în zilele ce urmează, doar că lotul va fi completat și pe parcursul celor două stagii de pregătire.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?