Superliga Romaniei Oţelul Galaţi câştigă cu Hermanstadt şi revine pe primul loc în playout

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi a câştigat în faţa propriilor fani cu Hermanstadt şi revine pe prima poziţie a clasamentului în playout, depăşindu-i chiar pe sibieni. 



Meciul a fost decis de golul lui Francois Yabre, din minutul 3, după pasa lui Bodişteanu. Teles a luat direct cartonaşul roşu în minutul 56. Oţelul Galaţi a ajuns la 33 de puncte în clasamentul playout-ului, cu două mai multe decât Hermanstadt. UTA Arad are şi ea 31 de puncte, dar şi un meci mai puţin disputat. 

Dorinel Munteanu a reuşit să îi facă pe jucătorii Oţelului să repare ce s-a întâmplat la Arad, cu UTA, unde oţelarii au fost învinşi cu 3-1. 

"Meciul cu Hermanstadt e foarte greu, au jucători cu experienţă. Jucăm pe teren propriu, vreau ca jucătorii mei să arate bine pe teren tot meciul, să demonstreze că la Arad a fost un accident, mai ales din minutul 65. Să reparăm ce am greşit la jocul cu UTA, să facem un joc bun cu Hermanstadt, să câştigăm", a declarat Dorinel Munteanu înainte de meci. 

Peluza Nord nu a participat la meci 

"PELUZA NORD NU SE VA PREZENTA LA MECIUL CU HERMANNSTADT!

Această decizie vine în semn de protest față de nenumăratele abuzuri ale jandarmeriei române, abuzuri în urma cărora peluza noastră este tot mai slabă numeric, interdicțiile venind pe bandă rulantă la adresele noastre, pe motive inventate de domnii comandanți.

Peluza Nord (sector B) va fi închisă publicului la meciul de mâine.

Invităm toți suporterii sa fie prezenți în tribune și să susțină echipa ca de fiecare dată", au transmis suporterii pe Facebook. 

Pe stadion, în locul unde stă galeria Oţelului, a apărut, însă un banner adresat Jandarmeriei. 

"Mulţumim pentru abuzuri", au transmis suporterii din Peluza Nord. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel