Fotbal Oțelul Galați, în drum spre Austria, după cantonamentul de la Vatra Dornei. Noul lot al lui Dorinel Munteanu

Data publicării:
SC Oțelul Galați
SC Oțelul Galați

Elevii lui Dorinel Munteanu vor fi prezenți în cantonamentul din Austria până pe 4 iulie. Un jucător oțelar a rămas în țară pentru a susține examenul de Bacalaureat.Clubul de fotbal Oțelul Galați a ajuns în Austria, sâmbătă, 22 iunie, pentru un cantonament care se va derula până pe data de 4 iulie.

Roș-alb-albaștrii se vor pregăti la Mönichkirchen, o localitate din districtul Neunkirchen, situată la o altitudine de aproape 1000 de metri. Oficialii anunță că jucătorii oțelari conduși de Dorinel Munteanu „își vor încărca bateriile” și în afara țării, pentru următorul sezon al Superligii.

În acest cantonament, pe lângă ședințele de pregătire aferente acestei perioade din an, echipa de la malul Dunării va disputa și patru partide de verificare.

Lotul de jucători SC Oțelul Galați

Portari: Maksym Kovalov, Iustin Popescu, Gabriel Ursu;

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cissé, Teodor Farcaș, David Maftei, Andrei Rus, François Yabré, Milen Zhelev;

Mijlocași: Cristian Chira, Juri Cisotti, Vasilije Djurić, Joao Pedro Lameira, Frederic Maciel, Ionuț Neagu, Neluț Roșu, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulić;

Atacanți: Albert Hofman, Stipe Jurić, Alexandru Pop;

De asemenea, clubul susține că au rămas în țară portarul Cosmin Dur-Bozoancă, aflat în recuperare după intervenția chirurgicală suferită la umăr (va reveni 100% la antrenamente în luna iulie), fundașul Miguel Gomes Silva, din cauza unor probleme medicale, și mijlocașul Denis Bordun, care susține examenul de Bacalaureat.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel