Superliga Romaniei Oţelul Galaţi le-a prelungit contractele lui Zhelev şi Silva

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Oţelul Galaţi s-a despărţit de şapte jucători după finalul sezonului, însă punctează şi la capitolul prelungiri. 



"Fundașii laterali Milen Zhelev (30 de ani) și Miguel Ângelo Gomes Silva (28 de ani), legitimați la SC Oțelul Galați în vara anului trecut, vor juca în roș-alb-albastru și în stagiunea 2024-2025.

Zhelev (foto) este fundaș dreapta/stânga, iar Gomes Silva activează pe banda stângă a defensivei, cei doi fotbaliști fiind prezenți în echipa antrenată de Dorinel Munteanu în majoritatea partidelor susținute în sezonul 2023-2024 din Superliga și Cupa României. Atât pentru Milen, cât și pentru Miguel Ângelo a fost activată clauza de prelungire a contractelor scadente în vara acestui an. Astfel, ei vor reprezenta Oțelul Galați și în următorul campionat.

Alți trei componenți de bază ai echipei noastre, Juri Cisotti, Frédéric Ferreira Maciel și Alexandru Mihai Constantin Pop, și-au prelungit contractele cu Oțelul înainte de încheierea sezonului 2023-2024", transmit gălăţenii pe site-ul oficial.

Şapte jucători au plecat de la Galaţi 

Clubul Oțelul Galați a anunțat numele jucătorilor care părăsesc echipa condusă de Dorinel Munteanu. Nou promovată în SuperLiga în anul 2023, dunărenii au reușit să atingă performanțe importante, calificându-se în finala Cupei României și fiind la un pas să dispute finala din barajul pentru Conference League.

După rezultatele din acest sezon, Dorinel Munteanu pare că are în vedere construcția unui nou lot, clubul sfârșind colaborarea cu nu mai puțin de șapte jucători. Aceștia sunt portarul Relu Marian Stoian, fundașii Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașul Vasile Jardan și atacantul George Cîrjan.

„SC Oțelul Galați, club care în stagiunea revenirii în Superligă a disputat semifinala barajului pentru calificarea în Conference League și finala Cupei României, le mulțumește jucătorilor ajunși la final de contract pe care nu va mai conta în sezonul următor. Este vorba de șapte jucători, unii dintre ei făcând parte din acest minunat proiect încă din perioada în care gruparea roș-alb-albastră activa în Liga 3.

Așadar, le mulțumim portarului Relu Marian Stoian, fundașilor Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașului Vasile Jardan și atacantului George Cîrjan și le urăm mult succes în următoarele provocări.

Lotul SC Oțelul Galați pentru sezonul 2024-2025 se va reuni pe data de 5 iunie 2024.”, a fost comunicatul transmis de clubul Oțelul Galați, joi, 23 mai.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?